УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ
ПОСТАНОВА
06.04.2012 № 155
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 квітня 2012 р.
за № 637/20950
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 1582 від 21.05.2015 (z0695-15) )

Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, та Порядку відшкодування фактичних витрат

Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації" (2939-17) , постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 "Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію" (740-2011-п) та з метою впорядкування роботи по забезпеченню запитувачів публічною інформацією Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Затвердити Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (далі - Комісія), що додається.
2. Затвердити Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (z0638-12) , що додається.
3. Управлінню документального забезпечення (Борденюк Л.Л.) подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.
4. Розмістити цю постанову на веб-сайті Комісії та на інформаційних стендах Комісії.
5. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.
Голова Комісії
В. Саратов
ЗАТВЕРДЖЕНО
Постанова Національної комісії,
що здійснює державне
регулювання у сфері
комунальних послуг
06.04.2012 № 155
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 квітня 2012 р.
за № 637/20950

РОЗМІР ФАКТИЧНИХ ВИТРАТ

на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

№ з/п
Найменування послуги, що надається
Вартість виготовлення 1 аркуша, грн
1
Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (у тому числі двосторонній друк)
0,4
2
Копіювання або друк копій документів формату А3 (у тому числі двосторонній друк)
0,8
3
Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (у тому числі двосторонній друк)
1,6
4
Копіювання або друк копій документів формату А3, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (у тому числі двосторонній друк)
3,2
__________
Примітка.
Норми застосовуються під час копіювання або друку копій документів, що надаються за запитом на інформацію, понад 10 сторінок.
Начальник Управління
документального забезпечення
Л. Борденюк