НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23.06.2015 р. N 1407

Про відмову у внесенні до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлений підрозділ ПОВНОГО ТОВАРИСТВА "ВАШ ЛОМБАРД "КУЗНЄЦОВА І КОМПАНІЯ"

За результатами розгляду заяви ПОВНОГО ТОВАРИСТВА "ВАШ ЛОМБАРД "КУЗНЄЦОВА І КОМПАНІЯ" для внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про відокремлений підрозділ (вх. від 04.06.2015 N 2071/Лб) і доданих документів, відповідно до пункту 2 частини першої статті 28 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", підпункту 9 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 N 1070, на підставі пункту 5 розділу XVI Положення про Державний реєстр фінансових установ, затвердженого розпорядженням Держфінпослуг від 28.08.2003 N 41, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 11.09.2003 за N 797/8118, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, постановила:

1. Відмовити ПОВНОМУ ТОВАРИСТВУ "ВАШ ЛОМБАРД "КУЗНЄЦОВА І КОМПАНІЯ" (місцезнаходження: 16600, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Вокзальна, буд. 6-Б; код за ЄДРПОУ 39207688) (далі - Товариство) у внесенні до Державного реєстру фінансових установ інформації про ВІДДІЛЕННЯ N 1 ПОВНОГО ТОВАРИСТВА "ВАШ ЛОМБАРД "КУЗНЄЦОВА І КОМПАНІЯ" (місцезнаходження: 17100, Чернігівська обл., м. Носівка, вул. Центральна, буд. 18), у зв'язку з наявністю недостовірної інформації в документах, а саме: найменування відокремленого підрозділу, зазначене в абзаці четвертому Загальних положень Положення про Відділення N 1 Повного товариства "Ваш ломбард "Кузнєцова і компанія" (Відокремлений підрозділ N 1 Повного товариства "Ваш ломбард "Кузнєцова і компанія"), не відповідає найменуванню відокремленого підрозділу, зазначеному в реєстраційній картці відокремленого підрозділу та документах до неї (ВІДДІЛЕННЯ N 1 ПОВНОГО ТОВАРИСТВА "ВАШ ЛОМБАРД "КУЗНЄЦОВА І КОМПАНІЯ").

2. Департаменту юридичного забезпечення та ведення реєстру фінансових установ забезпечити повідомлення Товариства про прийняте рішення.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Залєтова О. М.

 

Голова Комісії

І. Пашко