НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06.07.2015 р. N 1603

Про визнання недійсним бланка ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки, виданого КРЕДИТНІЙ СПІЛЦІ "СТАНІСЛАВСЬКА", у зв'язку з його переоформленням на безстрокову ліцензію

За результатами розгляду заяви КРЕДИТНОЇ СПІЛКИ "СТАНІСЛАВСЬКА" від 30.06.2015 N 07/06 (вх. від 01.07.2015 N 1862/КУ) про переоформлення ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки, відповідно до абзацу четвертого частини шостої статті 21 Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, постановила:

1. Визнати недійсним бланк ліцензії на здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки серії АВ 614963 від 04.09.2012, виданий КРЕДИТНІЙ СПІЛЦІ "СТАНІСЛАВСЬКА" (місцезнаходження: 76019, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Заклинських, будинок 1,1; код за ЄДРПОУ 25598352) (далі - кредитна спілка), у зв'язку з його переоформленням на безстрокову ліцензію.

2. Департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами та бюро кредитних історій у встановленому законодавством порядку забезпечити:

2.1 повідомлення кредитної спілки про прийняте рішення;

2.2 внесення відповідних змін до Державного реєстру фінансових установ;

2.3 оформлення та видачу ліцензії (копії ліцензії) на паперовому носії.

3. Сектору зв'язків з громадськістю та протоколу забезпечити оприлюднення рішення про визнання недійсним бланка ліцензії на. здійснення діяльності по залученню внесків (вкладів) членів кредитної спілки на депозитні рахунки, виданого кредитній спілці, у зв'язку з його переоформленням на безстрокову ліцензію на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет не пізніше наступного робочого дня після прийняття рішення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Максимчук О. В.

 

Голова Комісії

І. Пашко

 

Протокол засідання Комісії
від 06 липня 2015 р. N 39