ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ГІРНИЧОГО НАГЛЯДУ ТА ПРОМИСЛОВОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 30 грудня 2011 року N 123

Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Державній службі гірничого нагляду промислової безпеки України

Згідно з вимогами Закону України від 13 січня 2011 року N 2939-VI "Про доступ до публічної інформації" (далі - Закон), на виконання п. 9 ст. 2 Указу Президента України від 5 травня 2011 року N 547 "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" наказую:

1. Затвердити перелік відомостей, що становлять службову інформацію у центральному апараті Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України, його територіальних органах, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери його управління (далі - перелік), що додається.

2. Начальник управління персоналу, діловодства, контролю та спецроботи (Селіванову С. В.), керівникам територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держгірпромнагляду:

2.1. забезпечити доведення переліку до відома працівників апарату та підпорядкованих органів, підприємств, установ та організацій, які під час виконання своїх службових обов'язків використовують документи з грифом "Для службового користування";

2.2. забезпечити віднесення документів і матеріалів до службової інформації та встановлення грифа "Для службового користування" відповідно до вимог Закону та переліку.

3. Покласти на управління персоналу, діловодства, контролю та спецроботи Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України (структурний підрозділ, відповідальний за ведення діловодства) організацію обліку, зберігання та використання документів з грифом "Для службового користування".

4. Розмістити перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Державній службі гірничого нагляду та промислової безпеки України, на веб-сайті Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова Держгірпромнагляду України

О. І. Хохотва

 

ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію у Державній службі гірничого нагляду та промислової безпеки України

1. Відомості про організацію реагування та дій у разі виникнення аварій на об'єктах, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

2. Відомості про участь у заходах з антитерористичної діяльності, що не підпадають під дію Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

3. Відомості про організацію підготовки цивільного захисту (цивільної оборони), що не підпадають під дію Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

4. Зведені відомості про техніко-економічні характеристики за регіонами, що накопичені у Державному реєстрі потенційно небезпечних об'єктів.

5. Відомості, що містять топографічні, спеціальні (цифрові) карти, плани, інші картографічні матеріалі, які створені в системі координат 1942 року.

6. Відомості про організацію та забезпечення охорони державної таємниці.

7. Відомості про кількість військовозобов'язаних, заброньованих за Держгірпромнаглядом і його територіальними управліннями, за наявності заброньованих менше ніж 500 осіб.

8. Міжвідомча кореспонденція, внутрішньовідомча службова кореспонденція, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов'язані з розробкою напряму діяльності або здійсненням контрольних, наглядових функцій Держгірпромнаглядом України, процесом прийняття рішень, і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень.

9. Номенклатура посад працівників Держгірпромнагляду України, зайняття яких потребує оформлення допуску до державної таємниці.

10. Нормативно-розпорядчі, облікові документи та листування, з питань оформлення допуску працівників Держгірпромнагляду України до державної таємниці.

11. Листи, довідки, висновки та інші документи (в тому числі внутрівідомчі), підготовлені виконавцями секретних документів, що містять відомості, що не становлять державної таємниці, але розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам національної безпеки, територіальній цілісності або громадському порядку, здоров'ю населення, репутації та правам інших осіб, призвести до розголошення конфіденційної інформації, сприяти заворушенням або вчиненню злочинів тощо.

12. Відомості окремих показників про заходи з режимно-секретної роботи в Держгірпромнагляді України, розголошення яких може створити перешкоди для забезпечення охорони державної таємниці.

13. Документи Держгірпромнагляду України, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

14. Інформація, що містить відомості про стан та порядок здійснення пропускного, внутрішньооб'єктового режиму та охорону службових приміщень Держгірпромнагляду України.

15. Відомості про основні показники стану цивільного захисту Держгірпромнагляду, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери його управління.

16. Інформація, що містить відомості про обстеження та категоріювання об'єктів, де циркулює інформація, що становить державну таємницю.

17. Відомості про порушення вимог нормативно-правових актів щодо охорони державної таємниці або захисту інформації, якщо вони не становлять державної таємниці.

18. Посадові інструкції працівників Держгірпромнагляду України.

19. Матеріали службових розслідувань за фактами надзвичайних подій серед працівників Держгірпромнагляду України, перевірок скарг та заяв громадян, пов'язаних зі службовою діяльністю Держгірпромнагляду України, якщо вони не містять секретних відомостей.

20. Відомості щодо розсекречування та знищення секретних документів, якщо вони не становлять державної таємниці.

21. Відомості, що стосуються надання допуску та доступу до державної таємниці, якщо вони не становлять державну таємницю.

 

В. о. завідувача сектором взаємодії
з Верховною Радою України, засобами
масової інформації та з міжнародної
діяльності

Т. Дудковський