ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 10 червня 2015 року N 127

Про фінансування поточного середнього ремонту

З метою ефективного та своєчасного використання коштів бюджетної програми 3111020 "Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування", враховуючи звернення Служби автомобільних доріг у Рівненській області від 08.06.2015 N 4/886, наказую:

1. За рахунок нерозподілених видатків бюджетної програми 3111020 "Розвиток, мережі та утримання автомобільних доріг загального користування" передбачити фінансування у сумі 5000 тис. грн. для виконання робіт з поточного середнього ремонту автомобільних доріг у Рівненській області, наведених у додатку.

2. Департаменту фінансово-економічної роботи (Загорняк О. В.) та Департаменту розвитку доріг (Цепелєв С. Ю.), Управлінню експлуатаційного утримання доріг та безпеки руху (Федоренко О. В.) внести відповідні зміни до плану фінансування та виробничих планів.

3. Службі автомобільних доріг у Рівненській області (Проник Ю. Д.) забезпечити своєчасне та якісне проведення робіт.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Департамент фінансово-економічної роботи (Загорняк О. В.), Департамент розвитку доріг (Цепелєв С. Ю.) та Управління експлуатаційного утримання доріг та безпеки руху (Федоренко О. В.) за належністю питань.

 

Голова

С. Г. Підгайний

 

Перелік
об'єктів поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення та обсяги їх фінансування у 2015 році за рахунок державного бюджету

Найменування об'єкта та його місцезнаходження

Обсяг фінансування, тис. гривень

Введення в експлуатацію

дороги, кілометрів

мосту, пог. метрів

Рівненська область

Автомобільні дороги державного значення

Демидівка - Велика Городниця - на Олику (Млинів - Посників - Олика на ділянці км 17 + 200 - км 23 + 500)

5000,000

3

 

Разом за розділом "Рівненська область"

5000,000

3

 

____________