ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 1 вересня 2015 року N 122-Н

Про оприлюднення рішень Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності України

З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності Державної служби інтелектуальної власності України (далі - ДСІВ) наказую:

1. Установити, що накази ДСІВ про затвердження рішень Апеляційної палати щодо об'єктів промислової власності та тексти цих рішень, прийняті з 23.09.2011 (дата затвердження складу Апеляційної палати ДСІВ наказом ДСІВ N 08-а), розміщуються на офіційному веб-сайті ДСІВ з урахуванням офіційних публікацій згідно норм спеціальних законів України в сфері інтелектуальної власності.

2. Начальнику управління правового забезпечення промислової власності ДСІВ Шатовій І. О., Генеральному директору Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" Кудіну А. В. забезпечити виконання пункту 1 цього наказу шляхом розміщення на офіційному веб-сайті ДСІВ електронних копій наказів ДСІВ про затвердження рішень Апеляційної палати та тексти цих рішень:

прийнятих у період з 23.09.2011 до дати прийняття цього наказу - до 31.12.2015, з урахуванням зворотної послідовності оприлюднення за роками з 2015 по 2011;

прийнятих після дати прийняття цього наказу - протягом десяти робочих днів з дати їх прийняття.

3. Головному спеціалісту сектору європейської інтеграції та міжнародного співробітництва ДСІВ Шанчуку О. А. забезпечити розміщення цього наказу на офіційному веб-сайті ДСІВ.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ДСІВ від 17.02.2015 N 23-н "Про оприлюднення рішень Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності України".

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова

А. Г. Жарінова