КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 2 вересня 2015 р. № 888-р
Київ

Про відпуск палива для реактивних двигунів з державного резерву

1. З метою проведення заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій у природних екосистемах та ліквідацією їх наслідків, дозволити Державному агентству резерву у місячний строк відпустити Державній службі з надзвичайних ситуацій з державного резерву 300 тонн палива для реактивних двигунів з метою задоволення потреб авіаційного підрозділу служби.
2. Виділити Міністерству економічного розвитку і торгівлі для Державного агентства резерву 7095 тис. гривень для забезпечення поповнення запасів матеріальних цінностей державного резерву.
Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету (80-19) .
3. Державній службі з надзвичайних ситуацій отримати паливо для реактивних двигунів, зазначене у пункті 1 цього розпорядження, та забезпечити здійснення контролю за його цільовим використанням.
4. Міністерству економічного розвитку і торгівлі:
затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних із здійсненням заходів, передбачених у пункті 2 цього розпорядження;
подати до 30 листопада 2015 р. Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.
5. Державному агентству резерву забезпечити поповнення запасів матеріальних цінностей державного резерву, відпущених згідно з пунктом 1 цього розпорядження.
Прем'єр-міністр України
А.ЯЦЕНЮК
Інд. 18