УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 17 лютого 2000 р. N 342
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 692 (692-2015-п) від 08.09.2015 )

Про внесення змін до переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах

Кабінет Міністрів України постановляє:
У переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. N 12 (12-99-п) (Офіційний вісник України, 1999 р., N 1, ст. 19), слова і цифри "Е 1400 Декстрин харчовий Dextrin" замінити словами і цифрами "Е 1400 Декстрин харчовий та його похідні Dextrin".
Внести до зазначеного переліку доповнення, що додаються.
Прем'єр-міністр України
В.ЮЩЕНКО
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 17 лютого 2000 р. N 342

ДОПОВНЕННЯ

до переліку харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах

Індекс Харчова добавка
Е 102 Е 104 Е 110 Е 122 Е 124 Е 129 Е 131 Е 132 Е 133 Е 160e Е 171 Е 202 - Е 340 Е 386 Е 444 Е 551 Е 621 Е 927Ь Е 950 Е 952 Е 953 Е 965 - Тартразін Tartrazine Хіноліновий жовтий Quineline yellow Жовтий "сонячний захід" спеціальний жовтий FCF Sunset yellov FCF Азорубін Azorubine Понсо 4R Ponceau 4R Спеціальний червоний AG Allura red AG Синій патентований V Patent blue V Індигокармін Indigotine Діамантовий синій FCF Brilliant blue FCF Бета-апо-8-каротинол Beta-apo-8-carotenal Титану двоокис Titanium dioxide Сорбат калію Potassium sorbate Алілгірчична олія Фосфати калію Potassium phosphates Етилендіамін тетраацетат динатрій Disodium ethylene diamine-tetraacetate Ізобутират ацетат сахарози Sucrose acetate isobutyrate Двоокис кремнію аморфний Silicon dioxide amorphous Глутамат натрію 1-заміщений Monosodium glutamate Карбамід Carbamide Ацесульфам калію Acesulfame potassium Цикламова кислота та її натрієва, калієва, кальцієва солі Cuclamic acid and Na, K, Ca salts Ізомальт Izomaly Мальтітол і мальтітоловий сироп Maltitol and maltitol syrup Натуральні та натурально-ідентичні ароматичні речовини