МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 1 жовтня 2015 року N 1001

Про утворення комісії з інвентаризації та проведення щорічної інвентаризації матеріальних цінностей, грошових коштів та розрахунків

Відповідно до Положення про інвентаризацію активів та зобов'язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 р. N 879, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30.10.2014 р. за N 1365/26142, з метою забезпечення належної організації роботи по контролю за наявністю матеріальних цінностей, грошових коштів, розрахунків та інших статей балансу, їх відповідності бухгалтерському обліку в центральному апараті Міністерства освіти і науки України наказую:

1. Утворити Комісію по інвентаризації матеріальних цінностей, грошових коштів, розрахунків та інших статей балансу центрального апарату Міністерства освіти і науки України (далі - Комісія) у складі згідно з додатком.

2. Здійснити інвентаризацію матеріальних цінностей, грошових коштів, розрахунків та інших статей балансу Міністерства освіти і науки станом на 1 жовтня 2015 року.

3. Проведення інвентаризації розпочати 05 жовтня 2015 року і закінчити 30 листопада 2015 року. Матеріали інвентаризації подати на затвердження до 07 грудня 2015 року.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти і науки України від 06.09.2013 р. N 1270 "Про утворення комісії з інвентаризації".

5. Управлінню зв'язків з громадськістю та забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) (Загоруйко Ю. А.) зробити відмітку у справах архіву.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Дерев'янка О. В.

 

Міністр

С. М. Квіт

 

Додаток
до наказу Міністерства освіти і науки України
01.10.2015 N 1001

Комісія по інвентаризації матеріальних цінностей, грошових коштів, розрахунків та інших статей балансу центрального апарату Міністерства освіти і науки України

Рева Д. М.

- директор департаменту управління справами, голова комісії;

Амрузов М. Т.

- начальник відділу матеріально-технічного забезпечення, член комісії;

Васілевський О. М.

- завідувач сектору інформаційно-технічного забезпечення та захисту інформації, член комісії;

Козинець О. А.

- головний спеціаліст сектору бухгалтерського обліку та звітності наукової діяльності управління бухгалтерського обліку та звітності, член комісії;

Костецька М. Л.

- головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, зведеної фінансової звітності управління бухгалтерського обліку та звітності, член комісії;

Пославський І. В.

- заступник директора департаменту управління справами - начальник відділу документального забезпечення, член комісії;

Черевко В. В.

- виконуючий обов'язки начальника відділу внутрішнього аудиту, член комісії;

Шарманська С. О.

- начальник управління бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер, член комісії.

 

Начальник управління
 бухгалтерського обліку
та фінансової звітності -
головний бухгалтер

С. О. Шарманська