МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 28 грудня 2015 року N 1785

Про перейменування ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НОВОЯВОРІВСЬКЕ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО" та затвердження Статуту ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ЕКОТРАНСЕНЕРГО"

Відповідно до статті 57 Господарського кодексу України та статті 6 Закону України "Про управління об'єктами державної власності", наказу Міністерства юстиції України від 05.03.2012 N 368/5 "Про затвердження Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.03.2012 за N 367/20680, наказую:

1. Перейменувати ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НОВОЯВОРІВСЬКЕ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО" (ідентифікаційний код 34509969, місцезнаходження: с Новий Яр, Яворівський р-н, Львівська обл., 81051) у ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО".

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО" є правонаступником майнових прав та обов'язків ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НОВОЯВОРІВСЬКЕ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО".

2. Затвердити Статут ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ЕКОТРАНСЕНЕРГО", що додається*.

____________
* Не наводиться.

3. Виконувачу обов'язків директора ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НОВОЯВОРІВСЬКЕ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОТРАНСЕНЕРГО" Борису З. Д. у тижневий строк подати в установленому порядку Статут на державну реєстрацію.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном від 05.07.2012 N 165 "Про затвердження статуту ДП "НДП "ЕКОТРАНСЕНЕРГО" у новій редакції".

5. Цей наказ набирає чинності з дня його прийняття, крім пункту 4, який набирає чинності з дня державної реєстрації Статуту, зазначеного в пункті 2 цього наказу.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Коржа Р. А.

 

Міністр економічного
розвитку і торгівлі України

А. Абромавичус