УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
НАКАЗ
27.02.2013 № 103
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
21 березня 2013 р.
за № 448/22980
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації № 731 від 30.11.2015 (z1579-15) )

Про затвердження Змін до Інструкції про грошове забезпечення та компенсаційні виплати особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України

Відповідно до Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (717/2011) , затвердженого Указом Президента України від 30 червня 2011 року № 717 (зі змінами), та постанови Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2007 року № 1294 (1294-2007-п) "Про упорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб" (зі змінами), з метою упорядкування деяких питань грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Інструкції про грошове забезпечення та компенсаційні виплати особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (z1130-07) , затвердженої наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 13 вересня 2007 року № 174 (зі змінами), зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 01 жовтня 2007 року за № 1130/14397, що додаються.
2. Фінансово-економічному департаменту Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Служби
Г.А. Резніков
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Міністра
соціальної політикиІУкраїни -
керівник апарату
В.М. Коломієць
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації Державної
служби спеціального зв'язку
та захисту інформації України
27.02.2013 № 103
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
21 березня 2013 р.
за № 448/22980

ЗМІНИ

до Інструкції про грошове забезпечення та компенсаційні виплати особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України ( z1130-07 )

1. Абзац третій пункту 1.12 розділу І виключити.
2. У розділі ІІІ:
2.1. У пункті 15.6 глави 15 слова "що відповідає розміру затвердженого фонду преміювання за розрахунковий період" замінити словами "який встановлюється наказом Адміністрації в межах асигнувань, затверджених на грошове забезпечення".
2.2. У главі 16:
2.2.1. У пункті 16.1:
в абзаці першому слово "виплачується" замінити словом "надається", а після слів "грошового забезпечення" доповнити словами "на день вибуття у таку відпустку";
абзац другий виключити.
2.2.2. У пункті 16.2:
слово "склад" замінити словом "складу", а після слів "чергову відпустку" доповнити словами "та в якому зазначається її конкретний розмір";
доповнити пункт новим абзацом такого змісту:
"У разі поділу особою рядового чи начальницького складу Держспецзв'язку відпустки на дві частини матеріальна допомога для оздоровлення надається при вибутті в першу частину відпустки.".
2.2.3. Пункт 16.3 після слів "проходили службу" доповнити словами "(військову службу або службу на посадах осіб рядового і начальницького складу)".
2.3. У главі 17:
2.3.1. У пункті 17.1:
в абзаці першому слово "виплачується" замінити словами "може надаватися", а після слів "грошового забезпечення" доповнити словами "на день звернення";
в абзаці другому слово "Конкретний" замінити словом "Граничний".
2.3.2. Пункт 17.2 викласти в такій редакції:
"17.2. Для отримання вказаної допомоги особа рядового чи начальницького складу Держспецзв'язку подає мотивований рапорт на ім'я керівника підпорядкованого органу, а керівник підпорядкованого органу та особа начальницького складу Держспецзв'язку, яка проходить службу в Адміністрації (з клопотанням керівника структурного підрозділу Адміністрації), - на ім'я Голови Держспецзв'язку.
Виплата допомоги для вирішення соціально-побутових питань здійснюється на підставі наказу про особовий склад, в якому зазначається її конкретний розмір.".
2.3.3. Пункт 17.3 після слів "проходили службу" доповнити словами "(військову службу або службу на посадах осіб рядового і начальницького складу)".
2.4. Абзац перший пункту 18.2 глави 18 після слова "здійснюється" доповнити словами "одночасно з виплатою грошового забезпечення".
3. Додатки 1, 2 до Інструкції після абзацу другого доповнити новим абзацом третім такого змісту:
     "Інші відомості: _______________________________________________________
__________________________________________________________________________.".
У зв'язку з цим абзаци третій - п'ятий вважати відповідно абзацами четвертим - шостим.
4. Додаток 3 до Інструкції після абзацу третього доповнити новим абзацом четвертим такого змісту:
     "Інші відомості: _______________________________________________________
__________________________________________________________________________.".
У зв'язку з цим абзац четвертий вважати абзацом п'ятим.
5. Додаток 4 до Інструкції після абзацу п'ятого доповнити новим абзацом шостим такого змісту:
     "Інші відомості: _______________________________________________________
__________________________________________________________________________.".
У зв'язку з цим абзаци шостий, сьомий вважати відповідно абзацами сьомим, восьмим.
6. Додаток 5 до Інструкції після абзацу четвертого доповнити новим абзацом п'ятим такого змісту:
     "Інші відомості: _______________________________________________________
__________________________________________________________________________.".
У зв'язку з цим абзаци п'ятий, шостий вважати відповідно абзацами шостим, сьомим.
Т.в.о. директора
Фінансово-економічного
департаменту Адміністрації
Державної служби
спеціального зв'язку
та захисту інформації України
А.М. Бей