УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби
спеціального зв'язку
та захисту інформації
України
17.06.2008 N 96
( z0593-08 )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
4 липня 2008 р.
за N 595/15286
( Порядок втратив чинність на підставі Наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації N 792 (z0040-16) від 22.12.2015 )

ПОРЯДОК

видачі нового речового майна особистого користування замість знищеного (пошкодженого), строк носіння якого не скінчився, особам рядового і начальницького складу Держспецзв'язку

1. Особи рядового і начальницького складу Держспецзв'язку в разі знищення (пошкодження) під час виконання ними службового або громадського обов'язку предметів форменого одягу мають право на забезпечення новими (аналогічними) предметами одягу, не очікуючи закінчення термінів носіння знищених (пошкоджених).
2. У випадку знищення (пошкодження) речового майна особистого користування під час виконання службового або громадського обов'язку особами рядового або начальницького складу Держспецзв'язку подається обґрунтований рапорт по команді начальнику підрозділу Держспецзв'язку (в Адміністрації - Голові Держспецзв'язку), у якому вони проходять службу.
3. Начальником підрозділу Держспецзв'язку (в Адміністрації - Головою Держспецзв'язку) призначається службове розслідування з метою встановлення факту виконання особою рядового або начальницького складу службового або громадського обов'язку та обставин знищення (пошкодження) речового майна особистого користування.
4. За результатами службового розслідування в акті службового розслідування робиться висновок про непридатність до подальшого використання предметів форменого одягу, які зазнали пошкодження, із зазначенням їх переліку та встановлення причин їх знищення (пошкодження).
5. Копія затвердженого акта службового розслідування комісією, яка проводила службове розслідування, передається до підрозділу, який відповідає за речове забезпечення осіб рядового і начальницького складу Держспецзв'язку.
На підставі копії акта службового розслідування у разі підтвердження факту знищення (пошкодження) речового майна особистого користування під час виконання особами рядового або начальницького складу Держспецзв'язку службового або громадського обов'язку здійснюється видача нових предметів форменого одягу.
6. Терміни наступної належності на видані предмети обчислюються з місяця виникнення права на отримання предметів, що були знищені (пошкоджені).
Заступник начальника
Департаменту господарського
та матеріально-технічного
забезпечення Адміністрації
Держспецзв'язку
Р.А.Кравченко