УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ
ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби
спеціального зв'язку
та захисту інформації
України
17.06.2008 N 96
( z0593-08 )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
4 липня 2008 р.
за N 594/15285
( Порядок втратив чинність на підставі Наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації N 792 (z0040-16) від 22.12.2015 )

ПОРЯДОК

оплати послуг ательє, у яких здійснюється пошиття речового майна особистого користування осіб рядового і начальницького складу Держспецзв'язку

1. Особам рядового і начальницького складу Держспецзв'язку індивідуальне пошиття форменого одягу здійснюється у разі, коли підібрати окремі предмети речового майна особистого користування за розміром і зростом немає можливості.
2. Індивідуальне пошиття речового майна особистого користування проводиться на підставі договорів, укладених між Адміністрацією, регіональними органами, територіальними підрозділами, закладами та установами Держспецзв'язку (далі - підрозділи Держспецзв'язку), в ательє військової торгівлі або на будь-яких інших спеціалізованих підприємствах з виготовлення одягу.
3. Вартість пошиття предметів форменого одягу в ательє оплачується за рахунок коштів Державного бюджету України, передбачених на утримання Держспецзв'язку, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку підрозділу Держспецзв'язку на поточний рахунок відповідного ательє, у разі видачі тканини на руки - шляхом оплати вартості пошиття (без урахування тканини) фінансовим органом підрозділу Держспецзв'язку.
4. Підставою для оплати пошиття предметів форменого одягу є рахунок ательє з додатком першого примірника квитанції за кожне виконане замовлення.
5. Якщо особам рядового і начальницького складу Держспецзв'язку у зв'язку зі службовою потребою термінового вибуття з підрозділу Держспецзв'язку видано тканину для пошиття предметів обмундирування, то оплата вартості пошиття (без урахування тканини) проводиться за новим місцем служби за наявності першого примірника квитанції замовлення та відповідної довідки підрозділу Держспецзв'язку про видачу тканини на пошиття предметів форменого одягу.
6. Квитанції ательє, пред'явлені особами рядового і начальницького складу Держспецзв'язку для оплати пошиття речового майна, перевіряються посадовими особами структурного підрозділу Держспецзв'язку, який відповідає за речове забезпечення осіб рядового і начальницького складу та курсантів Держспецзв'язку, щодо відповідності виданим ордерам або накладним на отримання тканини на руки, а також записам, зробленим у картках обліку речового майна особистого користування, про видачу особам рядового і начальницького складу зазначених предметів. На квитанціях уповноважена посадова особа робить письмове підтвердження щодо оплати вартості предметів, зазначених у квитанціях.
Заступник начальника
Департаменту господарського
та матеріально-технічного
забезпечення Адміністрації
Держспецзв'язку
Р.А.Кравченко