НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
від 28 квітня 2016 року N 622

Про розгляд проекту розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення дорожньої карти наближення законодавства України до права ЄС у сфері телекомунікаційних послуг", що надійшов від Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України

Розглянувши та обговоривши проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення дорожньої карти наближення законодавства України до права ЄС у сфері телекомунікаційних послуг", що надійшов від Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, керуючись частиною другою статті 24 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення вирішила:

1. Погодити проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення дорожньої карти наближення законодавства України до права ЄС у сфері телекомунікаційних послуг" із зауваженнями, що додаються*.

____________
* Не наводяться.

2. Направити рішення Національної ради до Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

3. Виконання цього рішення покласти на управління: радіочастотного ресурсу та технічного контролю, юридичне.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення У. Фещук.

 

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Відповідальний секретар

К. Котенко