НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ
НАКАЗ
від 4 травня 2016 року N 94

Про утворення організаційного комітету з обрання представників громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів та експертів до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року N 314 "Про затвердження Порядку обрання представників громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів та експертів до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби" та з метою забезпечення відкритості та публічності процедури обрання представників громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів та експертів до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби наказую:

1. Утворити організаційний комітет з обрання представників громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів та експертів до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби у складі згідно з додатком.

2. Сектору забезпечення діяльності Комісії з питань вищого корпусу державної служби (Костик В. В.) разом з Управлінням ресурсного забезпечення та інформаційних технологій (Ковальову Є. М.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Нацдержслужби.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова

К. О. Ващенко

 

Додаток
до наказу Нацдержслужби
04.05.2016 N 94

Склад
організаційного комітету з обрання представників громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів та експертів до складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби

1.

БАЛКОВЕНКО
Галина Іванівна

- начальник Управління стратегічного планування та аналізу політики Нацдержслужби

2.

ВИГОВСЬКИЙ
Микола Юрійович

- менеджер групи "Реформа публічної адміністрації", член громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" (за згодою)

3.

КОВАЛЬОВ
Євген Миколайович

- начальник Управління ресурсного забезпечення та інформаційних технологій Нацдержслужби

4.

КОСТИК
Віта Вікторівна

- завідувач Сектору забезпечення діяльності Комісії вищого корпусу державної служби Нацдержслужби

5.

СОРОКА
Сергій Вікторович

- координатор проектної групи "Реформа державної служби в Україні" громадянської платформи "Нова країна" (за згодою)

6.

ТИМОЩУК
Віктор Павлович

- заступник Голови правління громадської організації "Центр політико-правових реформ", експерт з публічної адміністрації (за згодою)

7.

ЮРЧИШИН
Ярослав Романович

- керівник відділу громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" (за згодою).

____________