НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
від 2 червня 2016 року N 935

Про заяву ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, щодо переоформлення ліцензії провайдера програмної послуги (НР N 0543-п від 27.06.2008)

Розглянувши заяву ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПІДПРИЄМСТВО ВІННИЦЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР "МЕЛОДІЯ", м. Вінниця (місцезнаходження юридичної особи: просп. Космонавтів, буд. 23, м. Вінниця, 21021; директор - Зайцев Петро Васильович), про переоформлення ліцензії провайдера програмної послуги НР N 0543-п від 27.06.2008 у зв'язку зі зміною власників, керівника та назви посади, зменшенням кількості програм до 33, зміною загальної концепції (принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам), керуючись Законами України "Про телебачення і радіомовлення", "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Положенням про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги у редакції, затвердженій рішенням Національної ради від 06.11.2014 N 1187, що зареєстроване в Міністерстві юстиції України 28.11.2014 за N 1520/26297, Національна рада вирішила:

1. Переоформити ліцензію провайдера програмної послуги НР N 0543-п від 27.06.2008 ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПІДПРИЄМСТВО ВІННИЦЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР "МЕЛОДІЯ", м. Вінниця, у зв'язку зі зміною власників, керівника та назви посади, зменшенням кількості програм до 33, зміною загальної концепції (принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам), шляхом видачі ліцензії провайдера програмної послуги на новому бланку на підставі наданої інформації:

- кількість каналів (ресурс) багатоканальної телемережі з використанням аналогової технології, яка використовується для ретрансляції зазначених у додатку до рішення 33 програм - 32 канали;

- оператор телекомунікацій - ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця;

- місцезнаходження головної (базової) станції, ретрансляторів, передавача мультиплексу - вул. 600-річчя, буд. 80, м. Вінниця.

2. Затвердити ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, перелік програм універсальної програмної послуги, згідно з додатком до рішення.

3. Затвердити ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, загальну концепцію (принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам), згідно з додатком до рішення.

4. Відповідно до Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги в ліцензії провайдера програмної послуги ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, зазначити:

- територія розташування (прийому) багатоканальної телемережі - мікрорайон Слов'янка м. Вінниці у межах вулиць: Пирогова, Келецької, 30 років Перемоги;

- загальна кількість програм програмної послуги - 33, із них вітчизняних програм - 33;

- технологія розповсюдження програм - аналогова.

5. Провайдер програмної послуги ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, зобов'язаний забезпечити всім абонентам можливість отримання програм універсальної програмної послуги та включити програми універсальної програмної послуги до всіх пакетів програм.

6. Управлінню фінансової та бухгалтерської служби, на підставі Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, нарахувати ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, плату за внесення змін до ліцензії, які не впливають на розмір ліцензійного збору: зміна власників, керівника та назви посади, зменшення кількості програм, зміна загальної концепції (принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам) - у розмірі однієї мінімальної заробітної плати на момент прийняття рішення.

7. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, переоформлену ліцензію провайдера програмної послуги. Строк дії ліцензії залишається без змін - до 27.06.2018.

8. При видачі переоформленої ліцензії провайдера програмної послуги на новому бланку ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, попередній бланк ліцензії НР N 0543-п від 27.06.2008 вважається недійсним та вилучається.

9. Виконання цього рішення покласти на управління: ліцензування, фінансової та бухгалтерської служби, радіочастотного ресурсу та технічного контролю, контролю та аналізу телерадіомовлення, юридичне.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради О. Черниша.

 

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Заступник голови
Національної ради

У. Фещук

 

Додаток
до рішення Національної ради
02.06.2016 N 935

ЗАГАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ
(принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам) ЗАТ "ПВТЦ "Мелодія", м. Вінниця, у складі програмної послуги в м. Вінниці у межах території розташування багатоканальної телемережі

Перелік програм універсальної програмної послуги (умови розповсюдження програм - у відкритому вигляді):

N
з/п

Канал (ТВК) прийому

Програма

1.

10

Національна телекомпанія України / ТОВ "ТРК "ЕРА"

2.

6

НТКУ

3.

23

Міське КП інформаційно-телевізійне агентство "ВІТА"

4.

29

ТОВ "Новий канал"

5.

26

ТОВ "Міжнародна комерційна ТРК" (ICTV)

6.

52

ПрАТ "Міжнародний Медіа Центр-СТБ"

7.

64

ТОВ "ТРК "Україна"

8.

44

ТОВ "Телестудія "Служба інформації"

9.

57

ПІІ у формі ТОВ "ТРК "НБМ"

10.

47

ТОВ "ТРО "Мульті Медіа Сервіс"

11.

37

ПрАТ "ТЕЛЕКАНАЛ "ІНТЕР"

12.

40

ПрАТ "ТК "ТЕТ"

13.

8

ТРК "Студія "1+1" у формі ТОВ

14.

50

ТОВ "Телеодин"

15.

33

ТОВ "Гравіс-Кіно"

16.

1

ТОВ "ТЕЛЕКАНАЛ "МЕГА"

Загальна кількість програм програмної послуги - 33, кількість вітчизняних програм - 33.

 

Заступник начальника
управління контролю та
аналізу телерадіомовлення

О. Кривша

Начальник управління
радіочастотного ресурсу
та технічного контролю

Т. Мироненко

Начальник
управління ліцензування

Л. Запорожець