ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ З УПРАВЛІННЯ ЗОНОЮ ВІДЧУЖЕННЯ
НАКАЗ
від 17 червня 2016 року N 70

Про затвердження нової редакції Статуту Державного наукового центру захисту культурної спадщини від техногенних катастроф

Відповідно до Господарського кодексу України, Закону України "Про управління об'єктами державної власності", Положення про Державне агентство України з управління зоною відчуження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.10.2014 N 564, наказую:

1. Затвердити Статут Державного наукового центру захисту культурної спадщини від техногенних катастроф у новій редакції, що додається*.

____________
* Не наводиться.

2. Директору Державного наукового центру захисту культурної спадщини від техногенних катастроф Омеляшку Р. А. забезпечити державну реєстрацію цього Статуту у порядку та терміни, визначені чинним законодавством.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного агентства України з управління зоною відчуження від 07.05.2012 N 71 "Про затвердження Статуту Державного наукового центру захисту культурної спадщини від техногенних катастроф".

4. Директору Державного наукового центру захисту культурної спадщини від техногенних катастроф Омеляшку Р. А. надати у триденний термін, після державної реєстрації нової редакції Статуту, Сектору правового забезпечення Державного агентства України з управління зоною відчуження інформацію щодо проведення державної реєстрації нової редакції Статуту.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його прийняття, крім пункту 3, який набирає чинності з дня державної реєстрації Статуту, зазначеного в пункті 2 цього наказу.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова

В. В. Петрук