МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
07.06.2016 № 401

Про конкурсну комісію з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання культурно-мистецьких програм (реалізації проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів державного бюджету у 2016-2017 роках

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (1049-2011-п) "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка" НАКАЗУЮ:
1. Утворити конкурсну комісію з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання культурно-мистецьких програм (реалізації проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів державного бюджету у 2016-2017 роках (далі - конкурсна комісія) та затвердити її персональний склад згідно з додатком.
2. Взяти до відома, що конкурсна комісія у своїй діяльності керується Порядком проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка (1049-2011-п) , затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049.
3. Конкурсній комісії затвердити на першому засіданні регламент своєї роботи.
4. Організаційне забезпечення діяльності конкурсної комісії покласти на Департамент у справах релігій та національностей (А.В. Юраш).
5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра культури - керівника апарату Карандєєва Р.В.
Міністр
Є.М. Нищук
Додаток
до наказу
Міністерства культури України
07.06.2016 № 401

СКЛАД

конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання культурно-мистецьких програм (реалізації проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів державного бюджету у 2016-2017 роках

ФОМЕНКО
Світлана Валеріївна
-
перший заступник Міністра культури, голова конкурсної комісії
КОЖУШКО
Богдан Васильович
-
голова Громадської ради при Мінкультури, заступник голови конкурсної комісії (за згодою)
СЕРБІНА
Єлизавета Андріївна
-
головний спеціаліст відділу мовної політики Департаменту у справах релігій та національностей Мінкультури, відповідальний секретар конкурсної комісії
АВАНЕСЯН
Ашот Дадікойович
-
голова громадської організації "Рада національних спільнот України" (за згодою)
ВІКІРЧАК
Ірина Олександрівна
-
менеджер культурних проектів (за згодою)
КРИВДА
Наталія Юріївна
-
професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, головний експерт групи "Культура" Реанімаційного пакету реформ (за згодою)
КУЖЕЛЬНИЙ
Олексій Павлович
-
художній керівник Київської академічної майстерні театрального мистецтва "Сузір'я", голова Київського відділення Національної спілки театральних діячів України (за згодою)
ПРОСКУРНЯ
Сергій Владиславович
-
режисер, продюсер, радник Міністра культури України (за згодою)
РИБАЧУК
Юрій Анатолійович
-
журналіст, член Експертної групи "Культура-2025" (за згодою)
СТРУТИНСЬКИЙ
Богдан Дмитрович
-
директор Київського національного академічного театру оперети (за згодою)
ШВЕД
Михайло Богданович
-
заступник директора Департаменту мистецтв та навчальних закладів (за згодою).
( Текст взято з сайту Мінкультури України http://www.mincult.kmu.gov.ua )