МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 1 липня 2016 року N 428

Про внесення змін до Положення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах

Відповідно до Господарського кодексу України, законів України "Про управління об'єктами державної власності" та "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", враховуючи звернення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах від 16.05.2016 N 84, наказую:

1. Внести зміни до Положення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах, затвердженого наказом Міненерговугілля від 23.04.2013 N 203 "Про затвердження положення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах", виклавши його у новій редакції, що додається*.

____________
* Не наводиться.

2. Керівнику Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах:

2.1. Забезпечити державну реєстрацію Положення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах, у порядку і терміни, визначені чинним законодавством.

2.2. У триденний термін після державної реєстрації Положення Штабу воєнізованих газорятувальних частин на нафтопереробних та нафтохімічних підприємствах надати інформацію про реєстрацію до Департаменту корпоративних та майнових відносин Міненерговугілля.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Светеліка О. Д.

 

Міністр

І. Насалик