НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ
ПОСТАНОВА
від 26 липня 2016 року N 1314
м. Київ

Про переоформлення ліцензій на виробництво теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплової енергії, виданих КП "ІЛЛІЧІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО"

Відповідно до Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності" та Указу Президента України від 10 вересня 2014 року N 715 "Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, постановляє:

1. Переоформити ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії, видані КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ІЛЛІЧІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО" (код ЄДРПОУ 31619819, Одеська обл., м. Іллічівськ, вул. Комсомольська, буд. 2-А), у зв'язку зі зміною найменування юридичної особи з КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ІЛЛІЧІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО" на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧОРНОМОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО" ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ 31619819, Одеська обл., м. Чорноморськ, вул. Торгова, буд. 2-А).

2. Ліцензії, видані Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг згідно з постановою НКРЕКП від 12.10.2015 N 2574, визнати недійсними.

 

Голова Комісії

Д. Вовк