ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 13 липня 2016 року N 108

Про затвердження форм одноразового державного статистичного спостереження - модульного вибіркового обстеження населення (домогосподарств) із питань трудової міграції та Вказівок для фахівця з інтерв'ювання щодо організації та методології проведення модульного вибіркового обстеження населення (домогосподарств) із питань трудової міграції

Відповідно до статей 4, 9, 14 Закону України "Про державну статистику" та з метою проведення модульного вибіркового обстеження населення (домогосподарств) із питань трудової міграції наказую:

1. Затвердити та ввести в дію з 01 січня 2017 року:

1) форми одноразового державного статистичного спостереження N 2-ЕАН (ТМ), N 1-ЕАН (ТМ), N 1-ЕАН (ТМ-П) "Анкета модульного вибіркового обстеження населення (домогосподарств) із питань трудової міграції", що додаються*;

2) Вказівки для фахівця з інтерв'ювання щодо організації та методології проведення модульного вибіркового обстеження населення (домогосподарств) із питань трудової міграції, що додаються*.

____________
* Не наводяться.

2. Департаменту статистики праці (Сеник І. В.) здійснювати методологічне керівництво збиранням та опрацюванням даних за формами одноразового державного статистичного спостереження, затвердженими цим наказом.

3. Керівникам територіальних органів Держстату забезпечити в установленому порядку збирання, опрацювання та подання даних за формами одноразового державного статистичного спостереження, затвердженими цим наказом.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В. о. Голови

І. М. Жук