УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
23.12.2011 № 1024
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 лютого 2012 р.
за № 210/20523
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ № 647 від 12.07.2016 (z1048-16) )

Про затвердження форми акта здійснення комісійного контролю судна і порядок його складання

Відповідно до абзацу шостого пункту 10 Типової технологічної схеми пропуску через державний кордон осіб, автомобільних, водних, залізничних та повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними (1989-2003-п) , затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 24.12.2003 № 1989 (зі змінами), з метою визначення форми акта здійснення комісійного контролю судна у пунктах пропуску для морського, річкового та поромного сполучення і порядку його складання НАКАЗУЮ:
1. Затвердити форму акта здійснення комісійного контролю судна у пунктах пропуску для морського, річкового та поромного сполучення (далі - акт), що додається, де комісійний контроль - це комплекс заходів, що здійснюються представниками контрольних органів і служб під час роботи комісії.
2. Акт складається за результатами проведення комісійного контролю судна у пунктах пропуску для морського, річкового та поромного сполучення.
3. Акт складається уповноваженою службовою особою Державної прикордонної служби України, яка очолює комісію, в одному примірнику та підписується всіма членами комісії з проставленням відповідних відміток. Після завершення комісійного контролю судна копія цього акта передається до підрозділу митного органу.
4. Акт зберігається протягом одного року в підрозділі органу охорони державного кордону Державної прикордонної служби України.
5. Управлінню прикордонного контролю та реєстрації Адміністрації Держприкордонслужби забезпечити подання цього наказу до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію.
6. Начальникам регіональних управлінь, начальникам органів охорони державного кордону Державної прикордонної служби України, на ділянках яких є пункти пропуску для морського, річкового та поромного сполучення, організувати доведення цього наказу до особового складу, заінтересованих контрольних органів і служб та адміністрацій портів.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної прикордонної служби України - директора Департаменту охорони державного кордону, начальників регіональних управлінь та органів охорони державного кордону.
8. Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Державної
прикордонної служби України
генерал армії України
М.М. Литвин
ПОГОДЖЕНО:
Міністр аграрної політики
та продовольства України
В.о. Міністра інфраструктури України
Перший заступник
Міністра фінансів України
Міністр охорони здоров'я України
В.о. Міністра культури України
Міністр надзвичайних ситуацій України
Голова Державної митної служби України
Міністр екології
та природних ресурсів України
М.В. Присяжнюк
К.О. Єфименко
А.І. Мярковський
О.В. Аніщенко
Ю.П. Богуцький
В. Балога
І.Г. Калєтнік
М.В. Злочевський
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної прикордонної
служби України
23.12.2011 № 1024

АКТ

здійснення комісійного контролю судна у пунктах пропуску для морського, річкового та поромного сполучення

( Див. текст (z0210-12F22) )
Начальник управління
прикордонного контролю
та реєстрації
генерал-майор
О.А. Біньковський