НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
від 18 листопада 2016 року N 2373

Про заяву ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, щодо видачі ліцензії провайдера програмної послуги (м. Дубно)

Розглянувши заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЇ "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів (місцезнаходження юридичної особи: вул. Комарова, буд. 1, м. Львів, 79039; директор Вовк Тарас Володимирович), про видачу ліцензії провайдера програмної послуги, керуючись Законами України "Про телебачення і радіомовлення", "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Положенням про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги у редакції, затвердженій рішенням Національної ради від 06.11.2014 N 1187, що зареєстроване в Міністерстві юстиції України 28.11.2014 за N 1520/26297, офіційними даними Державної служби статистики на 01.01.2016 (чисельність наявного населення України), Національна рада вирішила:

1. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЇ "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, ліцензію провайдера програмної послуги, на підставі наданої інформації:

- кількість каналів (ресурс) багатоканальної телемережі з використанням аналогової технології, яка використовується для ретрансляції зазначених у додатку до рішення 66 програм - 63 канали;

- оператор телекомунікацій - ПП "ТЕЛЕОРГАНІЗАЦІЯ "СЕРВІС СИГНАЛ", м. Львів;

- місцезнаходження головної (базової) станції, ретрансляторів, передавача мультиплексу - вул. Семидубська, буд. 2, м. Дубно Рівненської обл.;

- строк дії ліцензії - 10 років.

2. Затвердити ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, перелік програм універсальної програмної послуги, згідно з додатком до рішення.

3. Затвердити ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, загальну концепцію (принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам), згідно з додатком до рішення.

4. Відповідно до Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги в ліцензії провайдера програмної послуги ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, зазначити:

- територія розташування (прийому) багатоканальної телемережі - м. Дубно Рівненської області;

- загальна кількість програм програмної послуги - 66, із них вітчизняних програм - 57;

- технологія розповсюдження програм - аналогова.

5. Провайдер програмної послуги ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, зобов'язаний забезпечити всім абонентам можливість отримання програм універсальної програмної послуги та включити програми універсальної програмної послуги до всіх пакетів програм.

6. Управлінню фінансової та бухгалтерської служби, на підставі Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, нарахувати ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, ліцензійний збір за видачу ліцензії провайдера програмної послуги, врахувати: територію розповсюдження програм - м. Дубно Рівненської обл.; кількість програм - 66, кількість вітчизняних програм - 57, коефіцієнт врахування територіальних особливостей розповсюдження програм N = 10, розмір мінімальної заробітної плати на момент прийняття рішення.

7. Після сплати ліцензійного збору видати ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, ліцензію провайдера програмної послуги.

8. Виконання цього рішення покласти на управління: ліцензування, контролю та аналізу телерадіомовлення, радіочастотного ресурсу та технічного контролю, фінансової та бухгалтерської служби, юридичне.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради О. Черниша.

 

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Заступник голови
Національної ради

У. Фещук

 

Додаток
до рішення Національної ради
18.11.2016 N 2373

ЗАГАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ
(принципи, підстави) добору програм для ретрансляції (пропозиції абонентам) ТзОВ ТРК "ВІЛЬНЕ СЛОВО З УКРАЇНИ", м. Львів, у складі програмної послуги в м. Дубні Рівненської обл. у межах території розташування багатоканальної телемережі

Перелік програм універсальної програмної послуги (умови розповсюдження програм - у відкритому вигляді):

N з/п

Канал прийому

Програма

1.

3

Національна телекомпанія України / ТОВ "ТРК "ЕРА"

2.

44

ТОВ "ТРК "Дубно" / ТОВ "Телестудія "Служба інформації"

3.

39

ПрАТ "ТЕЛЕКАНАЛ "ІНТЕР"

4.

27

ТРК "Студія "1+1" у формі ТОВ

5.

25

ПII у формі ТОВ "Телерадіокомпанія "НБМ"

6.

32

ТОВ "ТРК "Рівне 1"

Загальна кількість програм програмної послуги - 66, кількість вітчизняних програм - 57.

 

Начальник управління контролю
та аналізу телерадіомовлення

Р. Кіфлюк

Начальник управління
радіочастотного ресурсу та
технічного контролю

Т. Мироненко

Начальник управління ліцензування

Л. Запорожець