ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 30 листопада 2016 року N 2165

Про затвердження нової редакції статуту державного підприємства "Український державний науково-технічний центр антикризових технологій в промисловості"

Відповідно до Законів України "Про управління об'єктами державної власності", "Про Фонд державного майна України", з метою приведення статуту державного підприємства "Український державний науково-технічний центр антикризових технологій в промисловості" у відповідність до вимог законодавства України наказую:

1. Затвердити зміни до статуту державного підприємства "Український державний науково-технічний центр антикризових технологій в промисловості" шляхом викладення його у новій редакції, що додається*.

____________
* Не наводиться.

2. Виконуючому обов'язки директора державного підприємства "Український державний науково-технічний центр антикризових технологій в промисловості" Решетову І. В.:

1) у триденний строк з моменту видання цього наказу забезпечити державну реєстрацію нової редакції статуту державного підприємства "Український державний науково-технічний центр антикризових технологій в промисловості";

2) у триденний строк надати Фонду державного майна України належним чином засвідчену копію опису документів, що надані державному реєстратору для проведення реєстраційної дії "Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи".

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Заступник Голови Фонду

А. Гайдуцький