УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 4 березня 2013 р. № 186
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ № 30 від 25.01.2017 (30-2017-п) )

Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, збирання, оброблення та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews"

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, збирання, оброблення та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews" (539-2012-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 травня 2012 р. № 539 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 45, ст. 1772), зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 4 березня 2013 р. № 186

ЗМІНИ,

що вносяться до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, збирання, оброблення та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews"

( Див. Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, збирання, оброблення та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, створення та функціонування україномовної версії міжнародного каналу "EuroNews" (539-2012-п) )
1. Пункт 4 доповнити абзацом такого змісту:
"Держкомтелерадіо разом з державними телерадіоорганізаціями, що належать до сфери його управління, та Національною телекомпанією вживає заходів щодо недопущення виникнення на кінець бюджетного року заборгованості за надані послуги з трансляції теле- та радіопрограм.".
2. Абзац другий пункту 8 викласти в такій редакції:
"Остаточні розрахунки за товари, роботи і послуги здійснюються згідно з умовами договору про їх закупівлю на підставі актів приймання-передачі поставлених товарів, виконаних робіт та наданих послуг.".