ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
27.03.2017 № 393

Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Гуляйпільському районному суді Запорізької області

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Територіального управління ДСА України в Запорізькій області від 09.03.2017 № 08-05/816, НАКАЗУЮ:
1. Утворити конкурсну комісію з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Гуляйпільському районному суді Запорізької області у складі згідно з додатком.
2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Гуляйпільському районному суді Запорізької області Ячало Юлію Олексіївну, заступника керівника апарату Гуляйпільського районного суду Запорізької області.
3. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Гуляйпільського районного суду Запорізької області та Територіального управління ДСА України в Запорізькій області.
4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу розмістити його на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база".
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
Додаток
до наказу ДСА України
27.03.2017 № 393

СКЛАД

конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Гуляйпільському районному суді Запорізької області

Голова комісії
Притула
Яна Вікторівна
секретар судового засідання Гуляйпільського районного суду Запорізької області
Члени комісії
Зеленяк
Іван Іванович
головний спеціаліст Гуляйпільського районного суду Запорізької області;
Помилуйко
Людмила Володимирівна
судовий розпорядник Гуляйпільського районного суду Запорізької області;
Тутова
Марина Миколаївна
консультант Гуляйпільського районного суду Запорізької області;
Юрченко
Ніна Михайлівна
старший секретар Гуляйпільського районного суду Запорізької області
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua