27.04.2006 N 130
|
|ДСТУ 4551:2006 |Пломби індикаторні. Стійкість до |
| |маніпулювання, фальсифікації та підробки. |
| |Вимоги та методи випробувань |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4552:2006 |Сироватка молочна суха. Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4553:2006 |Сироватка молочна згущена. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4554:2006 |Сир кисломолочний. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 248-90) |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4555:2006 |Маслянка суха. Технічні умови |
| |- Вперше суха. Технічні умови |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4556:2006 |Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4557:2006 |Продукти жирові для дитячого та дієтичного|
| |харчування. Спреди дитячі. Технічні |
| |умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4558:2006 |Сир пошехонський. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1899-85)|
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4559:2006 |Водень технічний для гідрування жирів. |
| |Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4560:2006 |Майонези. Правила приймання та методи |
| |випробування |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 30004.2-93) |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4561:2006 |Соуси салатні. Технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4562:2006 |Олія кокосова. Технічні умови постачання |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 10766-64) |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4563:2006 |Олія пальмоядрова. Технічні умови |
| |постачання |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4564:2006 |Мінарини. Загальні технічні умови |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4565:2006 |Ряжанка та варенець. Технічні умови |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4566:2006 |Буряки цукрові. Методи визначання |
| |молекулярно-генетичного поліморфізму |
| |- Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4567:2006 |Насіння кормових буряків заготовлюване. |
| |Технічні умови - Вперше |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4568:2006 |Олії. Методи визначання колірного числа - |
| |Вперше (зі скасуванням ГОСТ 5477-93) |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4569:2006 |Жири тваринні і рослинні та олії. Методи |
| |визначання йодного числа - Вперше (зі |
| |скасуванням ГОСТ 5475-69) |
|---------------------+------------------------------------------|
|ДСТУ 4570:2006 |Жири рослинні та олії. Метод визначання |
| |пероксидного числа - Вперше (зі |
| |скасуванням ГОСТ 26593-85) |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|зміна N 2 ДСТУ |Бітуми нафтові дорожні в'язкі. Технічні |
|4044-2001 |умови |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|національна зміна |Плити газові побутові. Загальні технічні |
|N 6 ДСТУ 2204-93 |умови |
|(ГОСТ 10798) | |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|РСТ УССР 248-90 |Сир з коров'ячого молока. Технічні умови |
------------------------------------------------------------------
|РСТ УССР 1899-85 |Сир пошехонський. Технічні умови |
|---------------------+------------------------------------------|
|ГОСТ 30004.2-93 |Майонезы. Правила приемки и методы |
| |испытаний |
|---------------------+------------------------------------------|
|ГОСТ 10766-64 |Масло кокосовое. Технические условия |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ГОСТ 5477-93 |Масла растительные. Методы определения |
| |цветности |
|---------------------+------------------------------------------|
|ГОСТ 5475-69 |Масла растительные. Методы определения |
| |йодного числа |
|---------------------+------------------------------------------|
|ГОСТ 26593-85 |Масла растительные. Метод определения |
| |перекисного числа |
------------------------------------------------------------------
Голова
|
М.Негрич
|