ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
07.03.2017 № 299

Про внесення змін до наказу ДСА України від 23.12.2016 № 310

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п’ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Одеського апеляційного господарського суду від 02.02.2017 № 07-15/152/2017,
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Одеському апеляційному господарському суді, затвердженого наказом ДСА України від 23.12.2016 № 310 (v0310750-16) , а саме:
у позиції "Голова комісії" виключити зі складу комісії Сусленка Леоніда Андрійовича - начальника відділу кадрового забезпечення та державної служби Одеського апеляційного господарського суду та включити до складу комісії Юрьєва Сергія Дмитровича - заступника керівника апарату Одеського апеляційного господарського суду;
у позиції "Члени комісії" виключити зі складу комісії Накемпія Валерія Григоровича - начальника відділу державних закупівель, договірної та адміністративної роботи Одеського апеляційного господарського суду та включити до складу комісії Сусленка Леоніда Андрійовича - начальника відділу кадрового забезпечення та державної служби Одеського апеляційного господарського суду.
2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Одеського апеляційного господарського суду.
3. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база" цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua