ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
24.05.2017 № 694

Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п’ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Білоцерківського міськрайонного суду Київської області від 17.05.2017 № 1/108/2017,
НАКАЗУЮ:
1. Утворити конкурсну комісію з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області у складі згідно з додатком.
2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області Сич Олену Сергіївну, спеціаліста з питань персоналу державної служби Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.
3. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Білоцерківського міськрайонного суду Київської області та Територіального управління ДСА України в Київській області.
4. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу розмістити його на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база".
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Г олови Державної судової адміністрації України Булку О. А.
Голова
З. Холоднюк
Додаток
до наказу ДСА України
від 24.05.2017 № 694

СКЛАД

конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області

Голова комісії
Кременецька
Ірина Володимирівна
заступник керівника апарату Білоцерківського міськрайонного суду Київської області
Члени комісії
Дядиноха
Наталія Миколаївна
консультант Білоцерківського міськрайонного суду Київської області;
Притула
Зоя Вікторівна
заступник керівника апарату Білоцерківського міськрайонного суду Київської області;
Ткаченко
Юлія Володимирівна
секретар Білоцерківського міськрайонного суду Київської області;
Трегуб
Ярослав Маркович
головний спеціаліст Білоцерківського міськрайонного суду Київської області
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua