ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
04.09.2017 № 875

Про внесення змін до наказу ДСА України від 07.03.2017 № 292

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 23.08.2017 № К-2,
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська, затвердженого наказом ДСА України від 07.03.2017 № 292 (v0292750-17) , а саме в додатку до наказу:
1) виключити зі складу конкурсної комісії спеціаліста Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Бойко Ольгу Олександрівну;
2) включити до складу конкурсної комісії секретаря судового засідання Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Бережну Оксану Олександрівну.
2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська та Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області.
3. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити цей наказ у розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше" офіційного сайту ДСА України не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Булку О. А.
Голова
З. Холоднюк
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua