ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
12.05.2017 № 635

Про внесення змін до наказу ДСА України від 31.03.2017№ 430

Відповідно до пункту 4 частини четвертої, частини п'ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", враховуючи лист Територіального управління ДСА України в Закарпатській області від 28.04.2017 № 527,
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказу ДСА України від 31.03.2017 № 430 (v0430750-17) "Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорії "Б" і "В" державної служби в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області", а саме:
1) пункт 2 наказу викласти в такій редакції:
"2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій "Б" і "В" державної служби в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області Молнар Наталію Василівну, завідувача сектору управління персоналом Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області.";
2) у Додатку до наказу в позиції "Звєздін Євген Олександрович" слова "начальник відділу судової статистики та інформаційних технологій" замінити словами "завідувач сектору судової статистики".
2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області та Територіального управління ДСА України в Закарпатській області.
3. Прес-центру судової влади (на правах відділу) (Пастухова В. М.) розмістити на офіційному сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база" цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його видання.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
В. о. Голови
О. Булка
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua