НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
31.08.2017 № 1543

Про відмову у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл.

З урахуванням рішення від 25.05.2017 № 785 (vr785295-17) "Про затвердження конкурсних умов", Національна рада рішенням від 25.05.2017 № 786 (vr786295-17) оголосила конкурс отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних радіоканалів.
Оголошення про конкурс опубліковано 31.05.2017 у газеті "ГОЛОС УКРАЇНИ" № 97 (6602) та у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Національної ради www.nrada.gov.ua.
До Національної ради на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл. було подано 3 заяви від: ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "МОЖЛИВІСТЬ", м. Слов'янськ Донецької обл. ("радіо М"); ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "РАДІО КОХАННЯ", м. Київ ("Мелодія FM"); ПАТ "НСТУ", м. Київ ("Радіо "Культура").
Національна рада відповідно до передбаченої статтею 25 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" процедури провела конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл. та визначила його переможця.
Переможцем конкурсу визначено ПАТ "НСТУ", м. Київ ("Радіо "Культура").
Відповідно до частини 1 статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", при проведенні конкурсу на видачу ліцензії на мовлення підставою для відмови у видачі ліцензії є перемога іншого заявника за результатами конкурсного відбору.
Розглянувши заяви ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "МОЖЛИВІСТЬ", м. Слов'янськ Донецької обл. ("радіо М"); ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "РАДІО КОХАННЯ", м. Київ ("Мелодія FM"), Національна рада вважає за необхідне відмовити цим компаніям у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл.
Керуючись частиною 1 статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада
вирішила:
1. На підставі частини 1 статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", відмовити ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "МОЖЛИВІСТЬ", м. Слов'янськ Донецької обл. ("радіо М"), у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл.
2. На підставі частини 1 статті Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (3759-12) , відмовити ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "РАДІО КОХАННЯ", м. Київ ("Мелодія FM"), у видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у м. Благовіщенському (Ульянівці) Кіровоградської обл.
3. Управлінню організаційного та документального забезпечення протягом п'яти днів після протокольного оформлення підсумків конкурсу повідомити ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "МОЖЛИВІСТЬ", м. Слов'янськ Донецької обл. ("радіо М"); ТОВ "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "РАДІО КОХАННЯ", м. Київ ("Мелодія FM"), про це рішення.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради С. Костинського.
Голова Національної ради
Ю. Артеменко
Відповідальний секретар
О. Ільяшенко
Протокол № 29
( Текст взято з сайту Нацради телерадіомовлення http://www.nrada.gov.ua/ )