ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 5 жовтня 2017 року N 1533

Про внесення змін у додаток до наказу Фонду державного майна України від 04 квітня 2017 року N 521 "Про включення до переліку об'єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації"

Відповідно до Закону України "Про особливості приватизації об'єктів незавершеного будівництва", на підставі листа Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області від 14.09.2017 N 01-04-05698, з метою уточнення назви та адреси об'єкта незавершеного будівництва наказую:

1. Унести зміни у додаток до наказу Фонду державного майна України від 04 квітня 2017 року N 521 "Про включення до переліку об'єктів незавершеного будівництва, що підлягають приватизації", а саме: пункт 1 додатка викласти у такій редакції:

N п/п

Назва об'єкта, балансоутримувач, орган управління

Місцезнаходження об'єкта

Спосіб приватизації

1

2

3

4

1

Трансформаторна підстанція
КСП "Сидинівка" (ліквідовано) Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській області

Львівська обл., Бродівський р-н, за межами с. Лагодів, урочище Шкільне, 1

Аукціон під розбирання

2. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України згідно з розподілом функціональних обов'язків.

 

В. о. Голови Фонду

В. Трубаров