ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.10.2017 №979

Про відрахування судді зі штату суду

З метою врегулювання питання щодо відрахування судді зі штату Ленінського районного суду м. Луганська на виконання рішення Вищої ради правосуддя НАКАЗУЮ:
1. Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Луганській області (Савенко І. О.) забезпечити виконання рішення Вищої ради правосуддя від 29.09.2017 № 3059/0/15-17 шляхом видання наказу про відрахування судді Кисильової Кристини Володимирівни зі штату суду.
2. У трудовій книжці судді Кисильової Кристини Володимирівни на підставі рішення Вищої ради правосуддя та відповідного наказу Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області здійснити запис про відрахування судді зі штату суду та скріпити запис печаткою Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області.
3. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) не пізніше наступного робочого дня за днем видання цього наказу довести його до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua