ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.10.2017 № 982

Про проведення турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя з розіграшу Кубка "Феміди"

З метою популяризації активного способу життя, організації активного відпочинку, зміцнення здоров'я суддів, працівників судів, інших органів й установ системи правосуддя та на виконання рішення Ради суддів України від 12 жовтня 2017 року № 57
НАКАЗУЮ:
1. Провести турнір з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя з розіграшу Кубка "Феміди" у період з 30 жовтня по 14 грудня 2017 року.
2. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України (Парубченко Т. В.) довести цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його видання до відома Конституційного Суду України, Верховного Суду України, вищих спеціалізованих судів, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікації комісії суддів України, Національної школи суддів України, апеляційних судів, територіальних управлінь Державної судової адміністрації України.
3. Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України довести цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його отримання до відома місцевих судів.
4. Прес-службі (на правах сектору) (Пастухова В. М.) розмістити цей наказ не пізніше наступного робочого дня за днем його видання на офіційному веб-порталі "Судова влада України" у розділі "Нормативно-правова база".
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
З. Холоднюк
Джерело інформаціі: http://dsa.court.gov.ua