НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
14.11.2017 № 4261

Про схвалення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг "Про затвердження Змін до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг"

Відповідно до пункту 1 частини першої статті 28 Закону України "Про фінансові послуги: та державне регулювання ринків фінансових послуг" та пункту 13 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1070 (1070/2011) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг,
постановила:
1. Схвалити проект розпорядження Нацкомфінпослуг "Про затвердження Змін до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг" (далі - проект розпорядження), що додається.
2. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії забезпечити оприлюднення проекту розпорядження на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет.
3. Департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами подати проект розпорядження для погодження до заінтересованих органів.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Максимчук О.В.
В.о. Голови Комісії
О. Максимчук
Згідно з чинним законодавством відповідно до
колегіального рішення Комісії
Протокол № 139 засідання
Комісії від 14.11.2017
СХВАЛЕНО
Розпорядження Національної комісії,
що здійснює державне регулювання
у сфері ринків фінансових послуг
ПРОЕКТ

Про затвердження Змін до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Відповідно до пункту 1 частини першої статті 28 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" та пункту ІЗ Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1070 (1070/2011) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг,
постановила:
1. Затвердити Зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 25 грудня 2003 року № 177, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 січня 2004 року за № 69/8668 (z0069-04) , що додаються.
2. Департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами разом з департаментом юридичного забезпечення подати це розпорядження до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.
3. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії забезпечити оприлюднення цього розпорядження після його державної реєстрації.
4. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Максимчук О.В.
Голова Комісії
І. Пашко
Згідно з чинним законодавством
відповідно до колегіального рішення Комісії
Протокол № ________ засідання
Комісії від ____________
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Національної комісії,
що здійснює державне регулювання
у сфері ринків фінансових послуг
_____________ №________
ПРОЕКТ

Зміни

до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

1. У пункті 1.3. розділу 1:
1) абзаци дванадцять - п'ятнадцять виключити;
2) доповнити абзацами дванадцятим - шістнадцятим такого змісту:
"звітні дані кредитної спілки - звітність кредитної спілки (інша, ніж фінансова звітність), складена на підставі даних бухгалтерського обліку за відповідний період і містить показники діяльності та подається за формою та в обсязі, визначеними цим Порядком;
звітність кредитної спілки - фінансова звітність та звітні дані кредитної спілки;
коригуючий звіт - звітність кредитної спілки з позначкою "коригуючий", яка є підставою для заміни інформації відповідної форми, що попередньо була подана до Нацкомфінпослуг.
річна звітність - річна фінансова звітність та звітні дані за рік;
проміжна звітність - фінансова звітність та звітні дані що складаються за результатами першого кварталу, першого півріччя та дев'яти місяців;".
У зв'язку з цим абзац шістнадцятий вважати абзацом сімнадцятим;
2. Розділ 2 викласти у такій редакції:
""2. Порядок подання звітності
2.1. Звітність, яку складає та подає до Нацкомфінпослуг кредитна спілка, включає:
фінансову звітність (складається та подається згідно обсягу та форм, визначених Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (996-14) );
звітні дані (складаються та подаються згідно обсягу та форм, визначених цим Порядком).
2.2. За строками складання звітність кредитної спілки поділяється на річну та проміжну.
Звітним періодом для складання річної звітності кредитної спілки є календарний рік. Річна звітність складається кредитною спілкою станом на 31 грудня року, за який подаються дані.
Проміжна звітність кредитної спілки складається наростаючим підсумком з початку звітного періоду станом на кінець останнього дня відповідного звітного періоду (за перший квартал, перше півріччя та дев'ять місяців).
Кредитна спілка подає до Нацкомфінпослуг звітність, починаючи із звітного періоду в якому було прийнято рішення Нацкомфінпослуг про внесення її до Державного реєстру фінансових установ (далі - ДРФУ) з урахуванням вимог Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (996-14) до моменту виключення такої кредитної спілки з ДРФУ.
У випадку погіршення фінансового стану кредитної спілки, а також виявлення порушень вимог законодавства про фінансові послуги, Нацкомфінпослуг окремим своїм рішенням може зобов'язати таку кредитну спілку подавати звітність до Нацкомфінпослуг щомісячно.
2.3. Кредитна спілка подає звітність до Нацкомфінпослуг у такі строки: річну звітність - не пізніше 28 лютого року, наступного за звітним; проміжну звітність - не пізніше 25 числа місяця, що настає за звітним періодом;
2.4. Кредитною спілкою звітність подається до Нацкомфінпослуг в електронній та паперовій формах. Паперова форма звітності за складом даних та інформації відображеної в ній має відповідати електронній формі такої звітності і навпаки. Звітність кредитної спілки, повинна бути достовірною та повною. Інформація відображена у фінансовій звітності та звітних даних кредитної спілки має бути співставною та не суперечити одна одній.
Відповідність паперової форми звітності (в тому числі відображеної в ній інформації) електронній підтверджується підписами керівника та головного бухгалтера кредитної спілки із зазначенням їхніх прізвищ та ініціалів.
Звітність кредитної спілки вважається не поданою до Нацкомфінпослуг у разі, якщо:
електронна форма звітності не відповідає паперовій;
звітність подана не в повному обсязі (відсутні обов'язкові форми та додатки, зазначені в цьому Порядку, звітність не заповнена);
звітність подана тільки в одній із форм (паперовій або електронній), крім випадку, передбаченого пунктом 2.5 цього розділу.
Звітність кредитної спілки вважається такою, що містить недостовірну інформацію, якщо:
показники звітності містять інформацію, яка суперечить даним бухгалтерського обліку кредитної спілки за відповідний звітний період, або інформацію про господарські операції кредитної спілки відповідно до первинних бухгалтерських та інших документів при здійсненні господарської діяльності;
показники фінансової звітності, визначеної Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", суперечать показникам звітних даних щодо надання фінансових послуг, яка подається кредитною спілкою до Нацкомфінпослуг;
звітність містить розбіжності в інформації щодо показників цієї звітності, у тому числі в разі якщо інформація, відображена у звітних даних на кінець звітного періоду, не відповідає інформації на початок наступного звітного періоду за відповідними показниками.
2.5. У разі подання звітності у вигляді електронних документів з дотриманням вимог Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг" (851-15) звітність у паперовій формі до Нацкомфінпослуг не подається. Обов'язковим реквізитом такої звітності є електронний цифровий підпис відповідно до Закону України "Про електронний цифровий підпис" (852-15) .
Звітність в електронній формі складається та подається кредитними спілками через web-інтерфейс на офіційному сайті Нацкомфінпослуг у режимі on-line.
2.6. Кредитні спілки подають до Нацкомфінпослуг звітні дані за такими формами:
Загальна інформація про кредитну спілку (додаток 1);
Звітні дані про фінансову діяльність кредитної спілки (додаток 2);
Звітні дані про склад активів та пасивів кредитної спілки (додаток 3);
Звітні дані про доходи та витрати кредитної спілки (додаток 4);
Звітні дані про розрахунок необхідної суми резерву забезпечення покриття втрат від неповернених позичок кредитної спілки (додаток 5);
Звітні дані про кредитну діяльність кредитної спілки (додаток 6).
Звітні дані про залучені кошти від юридичних осіб (додаток 7).
Звітні дані про діяльність відокремлених підрозділів кредитної спілки (додаток 8).
Звітні дані щодо здійснення кредитними спілками операцій із внесками (вкладами) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (додаток 9).
Звітні дані про заборгованість за кредитами 20-ти найбільших позичальників (додаток 10),
2.7. У разі самостійного виявлення кредитною спілкою помилок, що містяться в раніше поданій звітності, вона має право подати виправлену звітність (у електронному та паперовому вигляді) у формі коригуючого звіту не пізніше десяти календарних днів з дати кінцевого терміну подання такої звітності.
Коригуюча звітність кредитної спілки складається з: супровідного листа кредитної спілки, підписаного керівником; виправленої проміжної або річної звітності;
пояснювальної записки з описом допущених помилок та їх обґрунтуваннями.
Разом з тим, кредитна спілка може подавати до Нацкомфінпослуг з урахуванням вимог частини шостої статті 14 Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" уточнену фінансову звітність.
Виправлення помилок у формах звітності проводиться з дотриманням вимог Положення про документальне забезпечення записів у бухгалтерському обліку, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24 травня 1995 року № 88 (z0168-95) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 червня 1995 року за № 168/704 (z0168-95) .
2.8. Кредитна спілка оприлюднює річну фінансову звітність з урахуванням вимог статті 14 Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".
2.9. Достовірність і повнота річної фінансової звітності та звітних даних за рік повинна бути підтверджена аудитором (аудиторською фірмою), який(яка) внесений(а) до реєстру аудиторських фірм та аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що ведеться Нацкомфінпослуг.
Аудиторський висновок подається кредитною спілкою до Нацкомфінпослуг не пізніше 01 червня року, наступного за звітним.
Аудиторський висновок подається кредитною спілкою разом з річною фінансовою звітністю та звітними даними за рік, що підтверджені аудитором (аудиторською фірмою).
2.10. Усі документи в паперовій формі, подання яких передбачено цим Порядком супроводжується листом кредитної спілки, засвідченого підписом керівника, в якому зазначаються найменування кредитної спілки, адреса,
телефони, звітний період і перелік документів паперової форми, що додаються.
Усі документи в паперовій формі, подання яких передбачено цим Порядком мають бути наскрізно пронумеровані, прошиті та містити напис "Усього пронумеровано, прошито та скріплено підписом _________ аркушів",
підписи керівника та головного бухгалтера кредитної спілки із зазначенням їхніх прізвищ та ініціалів.
2.11. У разі якщо останній день подання звітності або аудиторського висновку є неробочим, термін подання продовжується до першого, після неробочого, робочого дня включно.
У разі надання звітності або аудиторського висновку безпосередньо до Нацкомфінпослуг датою подання є дата реєстрації паперових форм звітності або аудиторського висновку в Нацкомфінпослуг. При надходженні звітності або аудиторського висновку поштою дата подання визначається за поштовим штемпелем підприємства (відділення) зв'язку, що обслуговує відправника. При невиконанні цих умов звітність або аудиторський висновок вважається поданими несвоєчасно.
Датою подання електронної форми звітності вважається дата відправлення звітності через веб~інтерфейс на офіційному сайті Нацкомфінпослуг.
Інформація в електронній формі складається за допомогою програмних засобів, які забезпечують формування звітних даних у встановленому форматі, шляхом заповнення таблиць та форм, передбачених цим Порядком.";
3. У розділі 3:
1) у абзаці п'ятому пункту 3.5.:
слова "на момент укладення договору" замінити словами "станом на кінець звітного періоду";
цифру "5" замінити цифрою "6";
2) пункт 3.8. викласти в такій редакції:
"У графі 3 рядка 010 наводиться інформація про кількість договорів про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, укладені кредитною спілкою з її членами за звітний період.
У графі 3 рядка 020 наводиться інформація про суму в грошовому еквіваленті, на яку укладено кредитною спілкою з її членами договори про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки за звітний період.
Дані графи 3 рядка 020 додатка 9 збігаються з даними графи 4 рядка 120 додатка 2 та графи 4 рядка 200 або 2000 додатка 8.
У графі 3 рядка 030 наводиться інформація про розмір середньозваженої процентної ставки за укладеними кредитною спілкою з її членами договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки за звітний період. Розрахунок зазначеної середньозваженої процентної ставки здійснюється, як відношення сум добутків залучених внесків (вкладів) на депозитні рахунки та процентної ставки за кожним таким договором до загальної суми залучених протягом звітного періоду внесків (вкладів) на депозитні рахунки станом на кінець звітного періоду.
У графі 4 рядка 010 наводиться інформація про кількість (усього) договорів про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, за якими на кінець звітного періоду кредитна спілка має зобов'язання, у тому числі прострочені зобов'язання, за якими не виконані вимоги щодо їх виконання.
У графі 4 рядка 020 наводиться інформація про суму в грошовому еквіваленті (усього) зобов'язань за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, за якими на кінець звітного періоду кредитна спілка має зобов'язання, у тому числі зобов'язання, за якими не виконані вимоги щодо їх виконання.
Дані графи 4 рядка 020 збігаються з даними графи 6 рядка 120 додатка 2, графи 4 рядка 170 додатка 3 та графи 6 рядка 200 або 2000 додатка 8.
У графі 4 рядка 030 наводиться інформація про розмір середньозваженої процентної ставки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, за якими на кінець звітного періоду кредитна спілка має зобов'язання, у тому числі, за якими існують невиконані вимоги щодо їх виконання. Розрахунок зазначеної середньозваженої процентної ставки здійснюється, як відношення сум добутків залишку зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки та процентної ставки за кожним таким договором до загальної суми залишку зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки станом на кінець звітного періоду.
У графі 5 наводиться інформація про кількість та суму в грошовому еквіваленті (усього) зобов'язань кредитної спілки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, строк виконання за якими настав на кінець звітного періоду.
У графі 5 рядка 030 наводиться інформація про розмір середньозваженої процентної ставки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки за якими кредитна спілка має зобов'язання, строк виконання за якими настав станом на кінець звітного періоду. Розрахунок зазначеної середньозваженої процентної ставки здійснюється, як відношення сум добутків залишку зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки строк виконання за якими настав та процентної ставки за кожним таким договором до загальної суми зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки, строк виконання зобов'язань за якими настав станом на кінець звітного періоду.
У графі 6 наводиться інформація про кількість та суму в грошовому еквіваленті (усього) невиконаних вимог за зобов'язаннями кредитної спілки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки на кінець звітного періоду.
Графа 6 рядків 010 та 020 є підсумком граф 7, 8 рядків 010, 020.
У графі 6 рядка 030 наводиться інформація про розмір середньозваженої процентної ставки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки за якими кредитна спілка має зобов'язання, за якими кредитною спілкою не виконано вимоги за зобов'язаннями станом на кінець звітного періоду. Розрахунок зазначеної середньозваженої процентної ставки здійснюється, як відношення сум добутків залишку зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки за якими кредитною спілкою не виконано вимоги за зобов'язаннями та процентної ставки за кожним таким договором до загальної суми зобов'язань за внесками (вкладами) на депозитні рахунки, за якими кредитною спілкою не виконано вимоги за зобов'язаннями станом на кінець звітного періоду.
У графі 7 наводиться інформація про кількість та суму в грошовому еквіваленті невиконаних до 30 календарних днів вимог за зобов'язаннями кредитної спілки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки на кінець звітного періоду (з дати отримання вимоги).
У графі 8 рядків 010, 020 наводиться інформація про кількість та суму в грошовому еквіваленті невиконаних протягом 30 і більше календарних днів вимог за зобов'язаннями кредитної спілки за договорами залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки на кінець звітного періоду (з дати отримання вимоги).
У графі 8 рядка 030 наводиться інформація про питому вагу невиконаних протягом 30 і більше календарних днів вимог щодо виконання зобов'язань кредитної спілки за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки (результат від ділення графи 8 на графу 6 рядка 020, у процентах).";
3) пункт 3.9. викласти в такій редакції:
"3.9. Звітні дані про заборгованість за кредитами 20-ти найбільших позичальників (додаток 10)
Ця звітна форма містить інформацію щодо 20-ти позичальників (членів кредитної спілки), які мають найбільшу суму зобов'язань за наданими кредитною спілкою кредитами.
У графі 2 зазначається прізвище, ім'я та по батькові та у графі 3 -індивідуальний податковий номер платника податків члена кредитної спілки.
У графі 4 наводиться інформація про статус члена кредитної спілки (член кредитної спілки; член або голова спостережної ради кредитної спілки; член або голова правління кредитної спілки; головний бухгалтер кредитної спілки; член або голова кредитного комітету кредитної спілки; член або голова ревізійної комісії кредитної спілки; посадова особа, що проводить внутрішній аудит (контроль) кредитної спілки; особа відповідальна за проведення фінансового моніторингу кредитної спілки; пов'язана із зазначеними вище особа).
У графі 5 наводиться інформація про кількість кредитів (під кількістю кредитів мається на увазі кількість договорів) та у графі 6 - про суму зобов'язань за наданими кредитною спілкою своєму членові кредитами у грошовому вимірі за станом на кінець звітного періоду, ураховуючи неповернені, прострочені та безнадійні кредити.
У графі 7 відображається річна середньозважена процентна ставка за наданими кредитною спілкою кредитами. Розрахунок середньозваженої процентної ставки здійснюється виходячи з річної ставки на залишок суми кредиту станом на кінець звітного періоду. Незалежно від порядку та методів розрахунку процентів за кредитами, що використовуються в кредитній спілці, з метою заповнення графи 6 усі процентні ставки повинні бути приведені до методу нарахування на залишок суми кредиту,
У графах 8 та 9 наводиться інформація щодо пролонгованих кредитів станом на кінець звітного періоду.
У графах 10 та 11 наводиться інформація щодо прострочених та неповернених кредитів зі строком прострочення більше трьох місяців та безнадійних кредитів станом на кінець звітного періоду.
У графах 12 та 13 наводиться інформація щодо сум розрахункового та фактично сформованого резервів забезпечення покриття втрат від неповернених позичок кредитної спілки станом на кінець звітного періоду.
У графах 14 та 15 наводиться інформація щодо наявної заборгованості за кредитами пов'язаних з позичальником осіб станом на кінець звітного періоду.
Рядок "Всього" є підсумковим для граф 5-6, 8-15.
У графі 16 наводиться інформація щодо номерів кредитних договорів за якими позичальник має заборгованість перед кредитною спілкою станом на кінець звітного періоду.".
4. Пункт 4.2. розділу 4 викласти у такій редакції:
"За неподання, несвоєчасне подання або подання завідомо недостовірної інформації до Нацкомфінпослуг кредитна спілка та посадова особа, яка здійснює керівництво кредитною спілкою несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства.".
5. Додатки 1, 6, 9, 10 до Порядку викласти в новій редакції, що додаються.
6. У додатках 2, 3, 4, 5, 7, 8 до Порядку слова та знаки "(І квартал, І півріччя, 9 місяців, рік)" замінити словами та знаками "(перший квартал, перше півріччя, дев'ять місяців, рік)".
7. У додатку 5 до Порядку назву додатка викласти в такій редакції:
"Звітні дані про розрахунок необхідної суми резерву забезпечення покриття втрат від неповернених позичок кредитної спілки".
Директор департаменту регулювання та
нагляду за кредитними установами
Невінчаний І.С
Додаток 1
до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками 
та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, 
що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

про кредитну спілку

за_______________________20 року

(перший квартал, перше півріччя, дев'ять місяців, рік)

___________________________________

(назва кредитної спілки)

Місцезнаходження: поштовий індекс, адреса
Код міста, телефон, факс, e-mail, веб-сайт (веб
сторінка)
Ідентифікаційний код кредитної спілки за ЄДРПОУ
Реєстраційний номер в Державному реєстрі
фінансових
установ
Кількість відокремлених підрозділів кредитної
спілки
Кількість територіально-адміністративних одиниць
України, у яких розташовані відокремлені підрозділи
кредитної спілки
Назва об'єднаної кредитної спілки, членом якої є
кредитна спілка
Назва асоціації, членом якої є кредитна спілка
Платіжна система, членом якої є кредитна спілка
Назва програмного забезпечення, що використовується
кредитною спілкою для ведення обліку
П. І. Б. керівника кредитної спілки
П. І. Б. головного бухгалтера
Перелік документів паперової форми та файлів електроної форми, що додаються:
1. Звітні дані про фінансову діяльність кредитної спілки (додаток 2);
2. Звітні дані про склад активів та пасивів кредитної спілки (додаток 3);
3. Звітні дані про доходи та витрати кредитної спілки (додаток 4);
4. Звітні дані про розрахунок необхідної суми резерву забезпечення покриття втрат від неповернених позичок кредитної спілки (додаток 5);
5. Звітні дані про кредитну діяльність кредитної спілки (додаток 6).
6. Звітні дані про залучені кошти від юридичних осіб (додаток 7).
7. Звітні дані про діяльність відокремлених підрозділів кредитної спілки (додаток 8).
8. Звітні дані щодо здійснення кредитними спілками операцій із внесками (вкладами) членів кредитної спілки на депозитні рахунки (додаток 9).
9. Звітні дані про заборгованість за кредитами 20-ти найбільших позичальників (додаток 10).
10. Фінансова звітність відповідно до вимог Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (996-14) .
Ідентичність даних у паперовій та електронній формі підтверджую.
Підпис керівника кредитної спілки _____________________ (П.І.Б.)
Підпис головного бухгалтера ___________________________ (П.І.Б.)
Додаток 6
до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками 
та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, 
що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

ЗВІТНІ ДАНІ

про кредитну діяльність кредитної спілки

на________20___________року

(перший квартал, перше півріччя, дев'ять місяців, рік)

_______________________________

(назва кредитної спілки)

Код рядк а
Надані кредити за звітний період
Заборгованість за кредитами на кінець звітного періоду
Пролонговані кредити
Простроченість більше 3 місяців
Списано за звітний період
Великі ризики (кредити членам кредитної спілки і 10 % капіталу)
кіль кіст ь, од.
сум а, грн.
кіль кіст ь,од
су ма, гр н.
середньоз важена процентна ставка, %
кількі сть, од.
сума, грн.
кількі сть, од
сума, грн.
кількі сть, од
сума, грн.
кількі сть, од
сума, грн.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Усього кредитів, у тому числі:
01
0
комерційні кредити
01
1
кредити, надані на ведення фермерських
господар
ТВ
01
2
кредити, надані на ведення особистих селянських
і господарcтв
013
кредити, надані на придбання
, будівництво, ремонт та реконструкцію нерухомо го майна
01
4
Споживчі кредити,у тому числі;
01
5
придбання автотранспорту
01
51
придбанн я аудіо-, ВІДЄО", побутової техніки та комп'ютерів
01
52
інші потреби
01
53
Підпис керівника кредитної спілки____________________ (П.І.Б.)
Підпис головного бухгалтера _________________________ (П.І.Б.)
Додаток 9
до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками 
та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, 
що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

ЗВІТНІ ДАНІ

щодо здійснення кредитними спілками операцій із внесками (вкладами) членів кредитної спілки на депозитні рахунки

на__________20____року

(перший квартал, перше півріччя, дев'ять місяців, рік)

______________________________

(назва кредитної спілки)

(грн)
Назва показника
Код ряд ка
Укладені договор и про залучен ня внесків (вкладі в) на депозит ні рахунки
Зобов'яз ання за договора ми про залученн я внесків (вкладів) на депозити і рахунки
Зобов'язанн я за договорами про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки, строк виконання за якими настав
Невиконані вимоги щодо зобов'язан ь за договорам и про залучення внесків (вкладів) на депозитні рахунки
У тому числі:
до 30 календ арних днів 3 дати отрим ання вимоги
30 І більше календа рних днів 3 дати отрима ння вимоги
1
2
3
4
5
6
7
8
Кількість
договорів
(одиниць)
010
Сума, грн
020
Середньозважена процентна ставка, %
030
X
X
Питома вага в прострочених зобов'язаннях
040
X
Підпис керівника кредитної спілки _______________________ (П.І.Б.)
Підпис головного бухгалтера _____________________________ (П.І.Б.)
Додаток 10
до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками 
та об'єднаними кредитними спілками до Національної комісії, 
що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

ЗВІТНІ ДАНІ

про заборгованість за кредитами 20-ти найбільших позичальників

на___________20________________року

(перший квартал, перше півріччя, дев'ять місяців, рік)

________________________________________

(назва кредитної спілки)

(грн)
ПІБ
ІПН
Стат усу кред итній спілц і
Заборгованість за кредитами на кінець звітного періоду
Пролонго вані кредити
Простроч еність більше 3 місяців
Розрахуно к РЗПВ
Заборговані сть за кредитами пов'язаних з позичальни ком осіб
№-ри креди тних догов орів
Кільк
ість
(од.)
сум
а
середи ьозваж єна %
кільк
ість
(од.)
сум
а
кіль
кість
(од.)
сума
розр
ахун
кова
сума
факт
ично
сфор
мова
на
сума
кількі
сть
(од.)
сума
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1
2
Всього
X
X
Підпис керівника кредитної спілки _________________________(ПІБ)
Підпис головного бухгалтера _______________________________(ПІБ)
Джерело інформаціі: http://nfp.gov.ua