НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
РІШЕННЯ
16.11.2017 № 2210

Про відмову у видачі ліцензії на мовлення з використанням 46 ТВК у м. Шепетівці Хмельницької обл.

З урахуванням рішення від 20.07.2017 № 1300 (v1300295-17) "Про затвердження конкурсних умов", Національна рада рішенням від 20.07.2017 № 1301 (v1301295-17) оголосила конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних телеканалів.
Оголошення про конкурс опубліковано 26.07.2017 у газеті "ГОЛОС УКРАЇНИ" № 136 (6641) та у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Національної радиwww.nrada.gov.ua.
До Національної ради на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення з використанням 46 ТВК у м. Шепетівці Хмельницької обл. було подано 2 заяви від: ТОВ ПРОДЮСЕРСЬКИЙ ЦЕНТР "ЕКСКЛЮЗИВ", м. Хмельницький (літера "Е" в лівому нижньому куті); ТОВ "ПРО МЕДІА ГРУПП", м. Городок Хмельницької обл. ("1 Подільський").
Національна рада відповідно до передбаченої статтею 25 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" процедури провела конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням 46 ТВК у м. Шепетівці Хмельницької обл. та визначила його переможця.
Переможцем конкурсу визначено ТОВ ПРОДЮСЕРСЬКИЙ ЦЕНТР "ЕКСКЛЮЗИВ", м. Хмельницький (літера "Е" в лівому нижньому куті).
Відповідно до частини першої статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", при проведенні конкурсу на видачу ліцензії на мовлення підставою для відмови у видачі ліцензії є перемога іншого заявника за результатами конкурсного відбору.
Розглянувши заяву ТОВ "ПРО МЕДІА ГРУПП", м. Городок Хмельницької обл. ("1 Подільський"), Національна рада вважає за необхідне відмовити цій компанії у видачі ліцензії на мовлення з використанням 46 ТВК у м. Шепетівці Хмельницької обл.
Керуючись частиною першою статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Національна рада
вирішила:
1. На підставі частини першої статті 30 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", відмовити ТОВ "ПРО МЕДІА ГРУПП", м. Городок Хмельницької обл. ("1 Подільський"), у видачі ліцензії на мовлення з використанням 46 ТВК у м. Шепетівці Хмельницької обл.
2. Управлінню організаційного та документального забезпечення протягом п'яти днів після протокольного оформлення підсумків конкурсу повідомити ТОВ "ПРО МЕДІА ГРУПП", м. Городок Хмельницької обл. ("1 Подільський"), про це рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради С. Костинського.
Голова Національної ради
Ю. Артеменко
Відповідальний секретар
О. Ільяшенко
Протокол № 38
( Текст взято з сайту Нацради телерадіомовлення http://www.nrada.gov.ua/ )