НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
19.12.2017 № 651

Про схвалення проекту рішення НКРЗІ "Про затвердження Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів (користувачів) щодо наявності вимог отримання дозволу на експлуатацію радіоелектронних засобів або випромінювальних пристроїв та інших параметрів використання радіочастотного ресурсу України"

Відповідно до частини другої статті 14 Закону України "Про радіочастотний ресурс України", пункту 28 Технічного регламенту радіообладнання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року № 355 (355-2017-п) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (далі – НКРЗІ)
ВИРІШИЛА:
1. Схвалити проект рішення НКРЗІ "Про затвердження Правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів (користувачів) щодо наявності вимог отримання дозволу на експлуатацію радіоелектронних засобів або випромінювальних пристроїв та інших параметрів використання радіочастотного ресурсу України" (далі – проект акта), що додається (vr651864-17F1) .
2. Департаменту ліцензування в установленому порядку подати проект акта на погодження до заінтересованих державних органів.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
В.о.Голови НКРЗІ
О.Скляров
Джерело інформаціі: http://nkrzi.gov.ua