КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 4 серпня 2010 р. N 1638-р
Київ

Про передачу об'єктів державної власності

( Із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ N 15-р (15-2018-р) від 11.01.2018 )
1. Прийняти пропозицію Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Міністерства транспорту та зв'язку і Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації, погоджену з Міністерством фінансів, Міністерством економіки, Фондом державного майна і Державним комітетом статистики, щодо передачі із сфери управління:
Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації до сфери управління Міністерства транспорту та зв'язку частини будівлі (крім приміщень, розташованих на п'ятому поверсі) по вул. Мельникова, 83б, у м. Києві загальною площею 3373,1 кв. метра;
( Абзац третій пункту 1 скасовано на підставі Розпорядження КМ N 15-р (15-2018-р) від 11.01.2018 )
Міністерства транспорту та зв'язку до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації частини будівлі (крім приміщень, розташованих на п'ятому поверсі 6-поверхового виробничого корпусу) по вул. Солом'янській, 13, у м. Києві загальною площею 13541 кв. метр;
Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації приміщень, розташованих на п'ятому поверсі 6-поверхового виробничого корпусу будівлі по вул. Солом'янській, 13, у м. Києві, загальною площею 710,7 кв. метра.
2. Витрати, пов'язані з виконанням цього розпорядження, здійснити у межах коштів, передбачених у державному бюджеті для Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації і Міністерства транспорту та зв'язку на відповідний рік.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 49