ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 15 січня 2018 року N 3

Про внесення змін у додаток до наказу Державної служби статистики України від 08 лютого 2017 року N 34

Відповідно до Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року N 126, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за N 1718/29848, ураховуючи Методичні рекомендації щодо підготовки антикорупційних програм органів влади, затверджені рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 19 січня 2017 року N 31, та з метою оновлення складу Комісії з оцінки корупційних ризиків у Державній службі статистики України наказую:

1. Унести в додаток до наказу Державної служби статистики України від 08 лютого 2017 року N 34 "Про утворення Комісії з оцінки корупційних ризиків у Державній службі статистики України та затвердження Положення про Комісію з оцінки корупційних ризиків у Державній службі статистики України" (зі змінами) такі зміни:

1) слова та знаки Гогоці Тамара Вікторівна - завідувач сектору внутрішнього аудиту" замінити словами та знаками "Погорілий Андрій Валерійович - головний спеціаліст сектору внутрішнього аудиту";

2) після слів та знаків:

"Щербань Тетяна Георгіївна - начальник відділу міжнародних зв'язків та європейської інтеграції управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції" доповнити словами та знаками:

"Настоящий Олег Іванович - заступник начальника Головного управління статистики у м. Києві

Парамоненко Ірина Анатоліївна - начальник управління аналізу статистичних даних Головного управління статистики у Київській області".

2. Відділу правового забезпечення (Гінчук Л. І.) протягом трьох робочих днів надати департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) цей наказ для оприлюднення на офіційному веб-сайті Держстату.

3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Держстату.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова

І. Є. Вернер