ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 12 лютого 2018 року N 86

Про затвердження переліків посадових осіб, уповноважених здійснювати реалізацію наказу Держкомтелерадіо від 17.10.2017 N 384

Відповідно до Порядку вилучення з обігу видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України та розповсюджується на території України без відповідного дозволу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 N 235, та Порядку накладення Державним комітетом телебачення і радіомовлення України адміністративно-господарських штрафів, затвердженого наказом Держкомтелерадіо від 17.10.2017 N 384, наказую:

1. Затвердити:

1.1. Перелік уповноважених посадових осіб Держкомтелерадіо, які складають та підписують протоколи про накладення адміністративно-господарського штрафу за розповсюдження на території України видавничої продукції, що має походження (виготовлена) та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України без відповідного дозволу, передбаченого статтею 28-1 Закону України "Про видавничу справу" (далі - Закон), а також здійснюють її вилучення з обігу (додаток 1).

1.2. Перелік посадових осіб Держкомтелерадіо, уповноважених приймати рішення про накладення штрафів за порушення вимог законодавства щодо розповсюдження на території України видавничої продукції, що має походження (виготовлена) та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України, без відповідного дозволу, передбаченого статтею 28-1 Закону (додаток 2).

2. Сектору взаємодії із засобами масової інформації (Божко С. М.) оприлюднити цей наказ на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо Червака Б. О.

 

Голова Держкомтелерадіо

О. І. Наливайко

 

Додаток 1
до наказу Держкомтелерадіо
12.02.2018 N 86

ПЕРЕЛІК
уповноважених посадових осіб Держкомтелерадіо, які складають та підписують протоколи про накладення адміністративно-господарського штрафу за розповсюдження на території України видавничої продукції, що має походження (виготовлена) та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України без відповідного дозволу, передбаченого статтею 28-1 Закону України "Про видавничу справу", а також здійснюють її вилучення з обігу

1. ОЛІЙНИК С. Д., начальник управління дозвільної процедури та контролю за розповсюдженням видавничої продукції.

2. ЛАТАЙ О. А., заступник начальника управління дозвільної процедури та контролю за розповсюдженням видавничої продукції - начальник відділу ведення реєстру видавничої продукції.

3. РОЗУМЕНКО В. О., головний спеціаліст відділу контролю за розповсюдженням видавничої продукції управління дозвільної процедури та контролю за розповсюдженням видавничої продукції.

 

Додаток 2
до наказу Держкомтелерадіо
12.02.2018 N 86

ПЕРЕЛІК
посадових осіб Держкомтелерадіо, уповноважених приймати рішення про накладення штрафів за порушення вимог законодавства щодо розповсюдження на території України видавничої продукції, що має походження (виготовлена) та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України, без відповідного дозволу, передбаченого статтею 28-1 Закону України "Про видавничу справу"

1. НАЛИВАЙКО О. І., Голова Держкомтелерадіо.

2. ЧЕРВАК Б. О., перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

3. БІЛОУС М. А., заступник Голови Держкомтелерадіо.

____________