27.12.2012 № 36
|
|
А.М. Пономаренко
|
Додаток
до пункту 1.1 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
Перший заступник
Голови Державної
санітарно-епідеміологічної
служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 1.2 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
Перший заступник
Голови Державної
санітарно-епідеміологічної
служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 2.1 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
№ з/п
|
Назва продукції
|
Відсоток підконтрольних вантажів не повинен перевищувати
|
1.
|
Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий ризик для здоров'я людей
|
|
Молочні продукти, масло, сметана
|
20
|
|
М'ясні продукти
|
20
|
|
Продукція, вироблена з яєць
|
20
|
|
Рибні продукти та інші продукти моря
|
20
|
|
Кулінарні вироби
|
20
|
|
Кондитерські вироби з кремом
|
20
|
|
Пресерви
|
20
|
|
Продукти дитячого харчування
|
20
|
|
Продукція дитячих молочних кухонь, в т. ч. продукція дитячих молочних кухонь
|
20
|
|
2.
|
Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють низький ризик для здоров'я людей
|
|
Хліб та хлібобулочні вироби
|
5
|
|
Борошно-круп'яні вироби
|
5
|
|
Цукор та кондитерські вироби, за виключенням кондитерських виробів з кремом
|
5
|
|
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
|
5
|
|
Дикорослі харчові продукти
|
5
|
|
Жирові рослинні продукти
|
5
|
|
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, алкогольні напої)
|
5
|
|
Мед та продукти бджільництва
|
5
|
|
Консерви
|
5
|
|
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дитячого харчування)
|
5
|
|
Інші харчові продукти
|
5
|
Перший заступник Голови Державної
санітарно-епідеміологічної служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 2.2 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
Оброблені харчові продукти, що імпортуються, виробляються та знаходяться в обігу на території України
|
|||
Імпортні
|
Вітчизняного виробництва
|
||
продукти низького ступеню ризику
|
продукти високого ступеню ризику
|
продукти низького ступеню ризику
|
продукти високого ступеню ризику
|
Хліб та хлібобулочні вироби
Борошно-круп'яні вироби
Цукор та кондитерські вироби, за виключенням кондитерських виробів з кремом
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
Дикорослі харчові продукти
Жирові рослинні продукти
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, алкогольні напої)
Мед та продукти бджільництва
Консерви
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дитячого харчування)
Інші харчові продукти
|
Молочні продукти
М'ясні продукти
Яйця* та продукція, вироблена з яєць
Рибні продукти та інші продукти моря
Кулінарні вироби
Кондитерські вироби з кремом
Пресерви
Продукти дитячого харчування, в т.ч. продукція дитячих молочних кухонь
|
Хліб та хлібобулочні вироби
Борошно-круп'яні вироби
Цукор та кондитерські вироби, за виключенням кондитерських виробів з кремом
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
Дикорослі харчові продукти
Жирові рослинні продукти
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, алкогольні напої)
Мед та продукти бджільництва
Консерви
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дитячого харчування)
Інші харчові продукти
|
Молочні продукти
М'ясні продукти
Яйця* та продукція, вироблена з яєць
Рибні продукти та інші продукти моря
Кулінарні вироби
Кондитерські вироби з кремом
Пресерви
Продукти дитячого харчування, в т.ч. продукція дитячих молочних кухонь
|
Перший заступник Голови Державної
санітарно-епідеміологічної служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 3.2.1 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
|
1. Кількість перевірених вантажів з харчовими продуктами
|
1.1. Обсяг перевірених (у т)
|
2. Кількість порушень (всього)
|
2.1. відсутні документи
|
2.2. наявність неправильно маркованих
|
2.3. дефекти та/або забруднення упаковок
|
Харчові продукти високого ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
Молочні продукти
|
|
|
|
|
|
|
М'ясні продукти
|
|
|
|
|
|
|
Яйця* та продукція, вироблена з яєць
|
|
|
|
|
|
|
Рибні продукти та інші продукти моря
|
|
|
|
|
|
|
Кулінарні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Кондитерські вироби з кремом
|
|
|
|
|
|
|
Пресерви
|
|
|
|
|
|
|
Продукти дитячого харчування
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти низького ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
Хліб та хлібобулочні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Борошно-круп'яні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Цукор та кондитерські вироби, за викл. кондитерських виробів з кремом
|
|
|
|
|
|
|
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
|
|
|
|
|
|
|
Дикорослі харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
Жирові рослинні продукти
|
|
|
|
|
|
|
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, алкогольні напої)
|
|
|
|
|
|
|
Мед та продукти бджільництва
|
|
|
|
|
|
|
Консерви
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дитячого харчування)
|
|
|
|
|
|
|
Інші харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
Перший заступник Голови Державної
санітарно-епідеміологічної служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 3.2.2 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
|
1. Кількість перевірок харчових продуктів
|
1.1. Обсяг перевірених (у т)
|
2. Кількість порушень (всього)
|
2.1. відсутні документи
|
2.2. неправильно марковані
|
2.3. дефекти та/або забруднення упаковок
|
Харчові продукти високого ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
Молочні продукти
|
|
|
|
|
|
|
М'ясні продукти
|
|
|
|
|
|
|
Яйця* та продукція, вироблена з яєць
|
|
|
|
|
|
|
Рибні продукти та інші продукти моря
|
|
|
|
|
|
|
Кулінарні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Кондитерські вироби з кремом
|
|
|
|
|
|
|
Пресерви
|
|
|
|
|
|
|
Продукти дитячого харчування
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти низького ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
Хліб та хлібобулочні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Борошно-круп'яні вироби
|
|
|
|
|
|
|
Цукор та кондитерські вироби, за викл. кондитерських виробів з кремом
|
|
|
|
|
|
|
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
|
|
|
|
|
|
|
Дикорослі харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
Жирові рослинні продукти
|
|
|
|
|
|
|
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні напої, слабоалкогольні напої, алкогольні напої)
|
|
|
|
|
|
|
Мед та продукти бджільництва
|
|
|
|
|
|
|
Консерви
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дитячого харчування)
|
|
|
|
|
|
|
Інші харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
Перший заступник Голови Державної
санітарно-епідеміологічної служби України
|
О.П. Кравчук
|
Додаток
до пункту 3.2.3 постанови
головного державного
санітарного лікаря України
27.12.2012 № 36
|
Досліджено проб за мінімальними специфікаціями якості
|
Досліджено проб за санітарно-хімічними показниками
|
Досліджено проб за мікробіологічними показниками
|
Досліджено проб за радіологічними показниками
|
||||||||
|
Всього
|
Із них не відповідають нормативам
|
Питома вага, %
|
Всього
|
Із них не відповідають нормативам
|
Питома вага, %
|
Всього
|
Із них не відповідають нормативам
|
Питома вага, %
|
Всього
|
Із них не відповідають нормативам
|
Питома вага, %
|
Харчові продукти високого ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Молочні продукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
М'ясні продукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Яйця та продукція, вироблена з яєць
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Рибні продукти та інші продукти моря
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Кулінарні вироби
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Кондитерські вироби з кремом
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пресерви
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Продукти дитячого харчування
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти низького ступеню ризику
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хліб та хлібобулочні вироби
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Борошно-круп'яні вироби
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Цукор та кондитерські вироби, за викл. кондитерських виробів з кремом
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Овочі, баштанні, плоди, ягоди, фрукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дикорослі харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Жирові рослинні продукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Напої (вода, соки, нектари, безалкогольні, слабоалк, алкогольнії)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Мед та продукти бджільництва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Консерви
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Харчові продукти для спеціального дієтичного харчування (крім продуктів дит. харчування)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Інші харчові продукти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- імпортного вир-ва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- вітчизняного вир.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Перший заступник Голови Державної
санітарно-епідеміологічної служби України
|
О.П. Кравчук
|