МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
НАКАЗ
30.07.2018 № 404

Про створення комісії з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз"

Відповідно до Закону України "Про державно-приватне партнерство" (2404-17) та постанови Кабінету, Міністрів України від 11.04.2011 № 384 "Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства" (384-2011-п)
НАКАЗУЮ:
1. Утворити комісію з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз" (далі - Комісія) у складі згідно з додатком.
2. Затвердити Положення про комісію з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз", що додається.
3. Комісії до 27.08.2018 надати на затвердження керівництву Міненерговугілля конкурсну документацію, пропозиції щодо критеріїв проведення оцінки конкурсних пропозицій та зважених коефіцієнтів за кожним таким критерієм, а також проект оголошення про проведення конкурсу.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Перший заступник Міністра
Т. Максимець
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Міністерства енергетики та
вугільної промисловості України
від 30.07.2018 року № 404

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз"

1. Комісія з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз" (далі - Комісія) є тимчасово діючим колегіальним органом, що створюється Міненерговугілля України для організації та проведення конкурсу з визначення приватного партнера щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз".
2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами та цим Положенням.
3. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань:
1) затверджує регламент своєї роботи;
2) розробляє конкурсну документацію, пропозиції щодо критеріїв проведення оцінки конкурсних пропозицій та зважених коефіцієнтів за кожним таким критерієм, проект оголошення про проведення конкурсу та подає їх на затвердження Міненерговугілля;.
3) реєструє заявки на участь у конкурсі та конкурсні пропозиції;
4) забезпечує претендентів на участь у конкурсі (далі - претенденти) необхідною інформацією (документами) про участь у конкурсі та надає відповідні роз'яснення з питань підготовки конкурсної пропозиції;
5) розглядає заявки та конкурсні пропозиції учасників конкурсу, визначає їх відповідність умовам конкурсу;
6) проводить оцінку конкурсних пропозицій та визначає переможця конкурсу;
7) подає Міненерговугілля протокол Комісії про визначення переможця конкурсу для затвердження його результатів;
8) залучає у разі необхідності експертів, консультантів, які мають відповідний досвід роботи у сфері державно-приватного партнерства та/або у сфері, в якій планується залучення приватного партнера;
9) письмово повідомляє учасників конкурсу про його результати.
4. Персональний склад Комісії затверджується наказом Міненерговугілля.
5. Засідання Комісії веде її голова, а в разі його відсутності - заступник голови Комісії.
6. Засідання Комісії є правомочним за умови участі в ньому не менше двох третин усіх членів Комісії.
7. Рішення Комісії приймається більшістю голосів присутніх на засіданні членів комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.
8. За результатами засідання Комісії складається протокол, який підписується Головою та Секретарем, а також членами Комісії, які брали участь у засіданні.
9. Член Комісії у разі незгоди з прийнятим рішенням або із змістом протоколу може викласти у письмовій формі свою окрему думку (додається до протоколу), про що робиться відповідний запис у протоколі.
10. Організаційно-технічне забезпечення роботи Комісії здійснює Управління забезпечення перспективного розвитку ПЕК та координації будівництва об'єктів ПЕК.
Начальник відділу координації будівництва об'єктів ПЕК Управління забезпечення перспективного розвитку ПЕК та координації будівництва об'єктів ПЕК
Т. Карпенко
Додаток
до наказу Міністерства енергетики
та вугільної промисловості України
від 30.07.2018 року № 404

СКЛАД

комісії з питань проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту "Енергетичний міст "Україна - Європейський Союз"

МАКСИМЕЦЬ
Тетяна Володимирівна
- перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості, голова Комісії
НОВИК
Володимир Анатолійович
- заступник начальника управління-начальник відділу забезпечення перспективного розвитку ПЕК Управління забезпечення перспективного розвитку ПЕК та координації будівництва об'єктів ПЕК Міненерговугілля, заступник голови Комісії
ЛАЗУКА
Маріанна Михайлівна
- головний спеціаліст відділу двостороннього співробітництва та міжнародних договорів Управління міжнародного співробітництва Міненерговугілля, секретар Комісії
члени комісії:
АРТЮХОВ
Ян Віталійович
в.о. завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції
АСІПЦОВА
Олександра Василівна
- заступник директора департаменту - начальник відділу Департаменту правового забезпечення Міненерговугілля
БАРАНЮК
Олександр Мирославович
- заступник директора Департаменту управління державними підприємствами та корпоративними правами держави -начальник Управління інвестиційної діяльності та державних підприємств Фонду державного майна (за згодою)
БУСЛАВЕЦЬ
Ольга Анатоліївна
- генеральний директор Директорату енергетичних ринків Міненерговугілля
КОЗЛОВСЬКА
Олександра Олександрівна
- начальник Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції
КРАСНОЛУЦЬКИЙ
Олександр Васильович
- директор Департаменту землеустрою, використання та охорони земель Держгеокадастру (за згодою)
КУЛЬЧИЦЬКА
Світлана Василівна
- заступник директора департаменту -начальник відділу забезпечення міжнародних режимів безпеки та законодавчих ініціатив Департаменту ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу Міненерговугілля
КУШНІРОВ
Віталій Андрійович
- генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міненерговугілля
НОВІКОВА
Ірина Юріївна
- заступник директора департаменту -начальник відділу державно-приватного партнерства Департаменту залучення інвестицій Мінекономрозвитку (за згодою)
ПАВЛОВСЬКИЙ
Андрій Віталійович
- заступник директора Департаменту фінансів промисловості Мінфіну (за згодою)
УГРЮМОВА
Софія Сергіївна
- директор Департаменту економіки та фінансів Міненерговугілля
Джерело інформаціі: http://mpe.kmu.gov.ua