УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА
ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
Н А К А З
13.06.2012 N 302

Про внесення змін до складу експертної комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з проведення галузевої експертизи науково-дослідних (науково-технічних) установ у галузях будівництва та житлово-комунального господарства та промисловості будівельних матеріалів

( Наказ втратив чинність згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 241 від 13.09.2017 (v0244858-17) )
З метою забезпечення роботи експертної комісії Мінрегіону з проведення галузевої експертизи науково-дослідних (науково-технічних) установ у галузях будівництва та житлово-комунального господарства та промисловості будівельних матеріалів, а також відповідно до Положення про Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, затвердженого Указом Президента України від 31.05.2011 N 633/2011 (633/2011) , та пункту 10 постанови Кабінету Міністрів України від 07.04.98 N 469 (469-98-п) "Про затвердження Положення про державну атестацію науково-дослідних (науково-технічних) установ" НАКАЗУЮ:
Унести до складу експертної комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з проведення галузевої експертизи науково-дослідних (науково-технічних) установ у галузях будівництва та житлово-комунального господарства та промисловості будівельних матеріалів, затвердженого наказом Мінрегіону від 20.04.2012 N 171 (v0171858-12) (із змінами), такі зміни:
1. Вивести зі складу експертної комісії Шепітько Ніну Петрівну, начальника науково-дослідного відділу Українського державного науково-дослідного та проектного інституту "УкрНДІпроектреставрація";
2. Ввести до складу експертної комісії Тимковича Василя Юрійовича, головного інженера Українського державного науково-дослідного та проектного інституту "УкрНДІпроектреставрація".
Міністр
А.М.Близнюк
Додаток 1
до наказу Міністерства
регіонального розвитку,
будівництва
та житлово-комунального
господарства України
22.12.2011  N 367( v0367858-11 )
(у редакції наказу
Міністерства регіонального
розвитку, будівництва
та житлово-комунального
господарства України
13.06.2012  N 302)

ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ МІНРЕГІОНУ

з проведення галузевої експертизи науково-дослідних (науково-технічних) установ у галузях будівництва та житлово-комунального господарства та промисловості будівельних матеріалів

ІСАЕНКО Дмитро Валерійович
- Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, голова Комісії
БАРЗИЛОВИЧ Дмитро Владиславович
- Директор Департаменту технічного регулювання та науково-технічного розвитку Мінрегіону, заступник голови Комісії
БЕРЕЦЬ Марія Валеріївна
- Головний спеціаліст відділу науково-технічного розвитку Департаменту технічного регулювання та науково-технічного розвитку Мінрегіону, секретар Комісії
Члени Комісії:
АГЄЄВА Галина Миколаївна
- Начальник відділу наукових досліджень та технічної політики Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту "НДІпроектреконструкція", к.т.н. (за згодою)
АДРІАНОВ Володимир Павлович
- Заступник генерального директора з науково-технічної політики ТОВ "Укрінсталькон імені В.М.Шимановського" (за згодою)
БРОДКО Оксана Антонівна
- Учений секретар ВАТ "Проектний та науково-дослідний інститут по газопостачанню, теплопостачанню та комплексному благоустрою міст і селищ України "УкрНДІінжпроект", к.т.н. (за згодою)
ВИСОЧИН Володимир Миколайович
- Заступник директора Департаменту державних програм та розвитку житлового будівництва Мінрегіону
ГАХ Наталія Дмитрівна
- Начальник відділу розвитку інженерно-транспортної інфраструктури Департаменту нормативно-методичного забезпечення промислового і цивільного будівництва, будіндустрії та виробництва будівельних матеріалів Мінрегіону, к.т.н.
ЄВСТАФ'ЄВ Вадим Іванович
- Заступник директора Департаменту містобудування, архітектури та планування територій - начальник відділу архітектурно-конструктивних систем будинків та споруд Мінрегіону, к.т.н.
ЖЕЛЄЗКО Анатолій Іванович
- Начальник відділу розвитку комунальної теплоенергетики Департаменту проектного управління та енергоефективності у сфері життєзабезпечення Мінрегіону
ЖУЧЕНКО Олег Дмитрович
- Начальник Управління водопровідно-каналізаційного господарства Мінрегіону
ІВАНЕНКО Віталій Олексійович
- Заступник директора з наукової роботи ДП "Науково-дослідний інститут будівельного виробництва "НДІБВ", к.т.н. (за згодою)
КОТОВА Людмила Миколаївна
- Начальник відділу науково-технічного розвитку Департаменту технічного регулювання та науково-технічного розвитку Мінрегіону
КРИШТОП Тетяна Володимирівна
- Заступник директора з наукової роботи ДП "Український державний науково-дослідний і проектний інститут цивільного сільського будівництва "УкрНДІпроцивільсільбуд", к.т.н. (за згодою)
ПАЛЕХА Юрій Миколайович
- Заступник директора з наукової роботи Українського державного інституту проектування міст "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя, д.геогр.н. (за згодою)
ПАРХОМОВИЧ Галина Степанівна
- Головний інженер "Українського державного науково-дослідного і проектно-вишукувального інституту "УкрНДІводоканалпроект" (за згодою)
ПОЛТОРАЧЕНКО Людмила Іванівна
- Заступник директора Департаменту благоустрою територій та комунального обслуговування - начальник відділу поводження з побутовими відходами Мінрегіону
ПОНОМАРЕНКО Ірина Борисівна
- Заступник директора Департаменту розвитку будівельної діяльності, ціноутворення та економіки будівництва - начальник відділу ціноутворення у будівництві Мінрегіону
САЗОНОВ Георгій Анатолійович
- Заступник директора Департаменту економіки систем життєзабезпечення - начальник відділу нормопроектування Мінрегіону
СИВАК Оксана Олегівна
- Учений секретар Українського державного інституту проектування міст "Діпромісто" імені Ю.М.Білоконя, к.геогр.н. (за згодою)
СЛЮСАРЕНКО Юрій Степанович
- Перший заступник директора з наукової роботи ДП "Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій "НДІБК", к.т.н. (за згодою)
СТРІЖЕЛЬЧИК Геннадій Георгійович
- Перший заступник директора ДП "Український державний головний науково-дослідний і виробничий інститут інженерно-технічних і екологічних вишукувань "УкрНДІІНТВ", к.г-мін.н. (за згодою)
ТИМКОВИЧ Василь Юрійович
- Головний інженер Українського державного науково-дослідного та проектного інституту "УкрНДІпроектреставрація", к.т.н. (за згодою)
УСТИНОВ Сергій Сергійович
- Заступник директора Департаменту міжрегіонального та міжнародного співробітництва - начальник відділу міжрегіонального співробітництва Мінрегіону
ХАВІН Олександр Борисович
- Заступник головного інженера ДП "ПІ Укрметротунельпроект" (за згодою)
ЧЕРВОНОБАБА Григорій Вікторович
- Завідуючий лабораторією ДП "Науково-дослідний та проектний інститут "Донецький Промбудндіпроект" державного акціонерного товариства "Будівельна компанія "Укрбуд", к.т.н. (за згодою)
ЧЕРВЯКОВ Юрій Миколайович
- Виконуючий обов'язки директора Державного підприємства "Український науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут будівельних матеріалів та виробів "НДІБМВ", к.т.н.
ЮСИПЕЦЬ Юрій Григорович
- Заступник директора Департаменту житлової політики Мінрегіону.
Директор Департаменту
технічного регулювання
та науково-технічного
розвитку
Д.В.Барзилович
(Текст взято з сайту Мінрегіону України http://www.minregion.gov.ua/)