УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 4 лютого 2009 р. N 63
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 260 (260-2019-п) від 06.03.2019 )

Про державне регулювання виробництва цукру та цукрових буряків у період з 1 вересня 2009 р. до 1 вересня 2010 р.

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1094 (1094-2009-п) від 30.09.2009 )
Відповідно до статей 2 і 6 Закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" (758-14) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити граничний розмір квоти на поставку цукру на внутрішній ринок (квота "А") у період з 1 вересня 2009 р. до 1 вересня 2010 р. в обсязі 1984 тис. тонн.
2. Затвердити мінімальні ціни на цукрові буряки, які поставлятимуться з 1 вересня 2009 р. до 1 вересня 2010 р. для виробництва цукру в межах квоти "А", з урахуванням базисної цукристості та на цукор квоти "А" згідно з додатком.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 22

Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 4 лютого 2009 р. N 63

МІНІМАЛЬНІ ЦІНИ

на цукрові буряки, які поставлятимуться з 1 вересня 2009 р. до 1 вересня 2010 р. для виробництва цукру в межах квоти "А", з урахуванням базисної цукристості та на цукор квоти "А"

------------------------------------------------------------------
|  Код товару   |Опис товару згідно|  Нормативно- |Мінімальна    |
| згідно з ДКПП |      з ДКПП      |   технічна   |ціна за 1     |
|               | ( v1822217-97 ) (v1822217-97)
          | документація |тонну (без    |
|               |                  |              |урахування    |
|               |                  |              |податку на    |
|               |                  |              |додану        |
|               |                  |              |вартість),    |
|               |                  |              |гривень       |
|---------------+------------------+--------------+--------------|
|01.11.51.100   |Буряк             |ДСТУ 4327:2004|     214,9    |
|               |цукровий/фабричний|              |              |
|---------------+------------------+--------------+--------------|
|15.83.12.301   |Цукор білий       |ДСТУ 4623:2006|     3125     |
|               |кристалічний      |              |              |
------------------------------------------------------------------
( Додаток із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1094 (1094-2009-п) від 30.09.2009 )