УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 2 березня 2011 р. N 179
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 260 (260-2019-п) від 06.03.2019 )

Про державне регулювання виробництва цукру та цукрових буряків у період з 1 вересня 2011 р. до 1 вересня 2012 р.

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 246 (246-2012-п) від 28.03.2012 )
Відповідно до статей 2 і 6 Закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" (758-14) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити граничний розмір квоти поставки цукру на внутрішній ринок (квота "А") у період з 1 вересня 2011 р. до 1 вересня 2012 р. в обсязі 1860 тис. тонн.
2. Затвердити мінімальні ціни на цукрові буряки, які поставлятимуться з 1 вересня 2011 р. до 1 вересня 2012 р. для виробництва цукру в межах квоти "А", з урахуванням базисної цукристості та на цукор квоти "А" згідно з додатком.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70

Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 2 березня 2011 р. N 179

МІНІМАЛЬНІ ЦІНИ

на цукрові буряки, які поставлятимуться з 1 вересня 2011 р. до 1 вересня 2012 р. для виробництва цукру в межах квоти "А", з урахуванням базисної цукристості та на цукор квоти "А"

------------------------------------------------------------------
|  Код товару |    Опис товару   |  Нормативно-  |Мінімальна ціна|
|згідно з ДКПП|  згідно з ДКПП   |    технічна   |  за 1 тонну   |
|             |                  |  документація |(без урахування|
|             |                  |               |  податку на   |
|             |                  |               |    додану     |
|             |                  |               |  вартість),   |
|             |                  |               |    гривень    |
|-------------+------------------+---------------+---------------|
|01.11.51.100 |Буряк             |ДСТУ 4327:2004 |    339,24     |
|             |цукровий/фабричний|               |               |
|-------------+------------------+---------------+---------------|
|15.83.12.301 |Цукор білий       |ДСТУ 4623:2006 |      4250     |
|             |кристалічний      |               |               |
------------------------------------------------------------------
( Додаток із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 246 (246-2012-п) від 28.03.2012}