Ківерцівський районний суду Волинської області
Р І Ш Е Н Н Я
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
29 жовтня 2012 року
Справа № 2/0305/322/2012
Провадження № 2/0305/209/2012
( Додатково див. рішення апеляційного суду Волинської області (rs28482031) )
Ківерцівський районний суду Волинської області
в складі головуючого судді Пономарьової О.М.
при секретарі Карпуку А.С.
з участю позивача ОСОБА_1
представника відповідача ОСОБА_2
розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Ківерці цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 про визнання будинковолодіння спільною сумісною власністю, визнання права власності на 1/2 частку будинковолодіння, здійснення реального поділу будинковолодіння та стягнення витрат по обслуговуванню житлового будинку,-
в и р і ш и в:
В задоволенні позову ОСОБА_1 до ОСОБА_3 про визнання будинковолодіння спільною сумісною власністю, визнання права власності на 1/2 частку будинковолодіння, здійснення реального поділу будинковолодіння та стягнення витрат по обслуговуванню житлового будинку - відмовити.
Стягнути з ОСОБА_1 в дохід держави судовий збір в сумі 570 грн. 48 коп.
Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана через Ківерцівський районний суд до апеляційного суду у Волинській області протягом десяти днів з дня його проголошення, а для осіб які були відсутні під час проголошення рішення, з дня отримання його копії.
рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.
Суддя Ківерцівського районного суду
О.М. Пономарьова