У Х В А Л А
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
24 лютого 2010 року
м. Київ
Суддя Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України Мазурок В.А.,
розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_1 на ухвалу апеляційного суду Дніпропетровської області від 26 листопада 2009 року в справі за заявою ОСОБА_1, заінтересовані особи: Управління Пенсійного Фонду України в Саксаганському районі м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, комунальний заклад "Четверта міська лікарня" про встановлення факту, що має юридичне значення,
в с т а н о в и в:
У квітні 2008 року ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою, заінтересовані особи: Управління Пенсійного Фонду України в Саксаганському районі м. Кривого Рогу Дніпропетровської області,
КЗ "Четверта міська лікарня" про встановлення факту, що має юридичне значення.
Рішенням Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 5 серпня 2008 року заяву ОСОБА_1 задоволено.
Встановлено, що ОСОБА_2 працювала в період з 14 липня 1986 року до 30 липня 1986 року в Чорнобильській поліклініці за графіком роботи з 7 год. 00 хв. до 22 год. 00 хв.
Вирішено питання про розподіл судових витрат.
Ухвалою апеляційного суду Дніпропетровської області від 26 листопада 2009 року рішення Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 5 серпня 2008 року скасовано, провадження в справі за заявою ОСОБА_1 закрито.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 ставить питання про скасування ухвали апеляційного суду з підстав неправильного застосування судом норм матеріального та процесуального права, залишення в силі рішення суду першої інстанції.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із оскаржуваної ухвали апеляційного суду, доданих до неї матеріалів убачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності ухвали суду апеляційної інстанції.
Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
У відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу апеляційного суду Дніпропетровської області від 26 листопада 2009 року в справі за заявою ОСОБА_1, заінтересовані особи: Управління Пенсійного Фонду України в Саксаганському районі м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, комунальний заклад "Четверта міська лікарня" про встановлення факту, що має юридичне значення відмовити.
Копію ухвали та додані до скарги матеріали направити ОСОБА_1.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України В.А. Мазурок