Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
У х в а л а
22 квітня 2013 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у цивільних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і
кримінальних справ у складі:
Мазур Л.М., Маляренка А.В., Матвєєвої О.А.,
розглянувши питання про виправлення описки в ухвалі колегії суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 14 вересня 2012 року у справі за позовом ОСОБА_4, ОСОБА_5 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Івана Франка, 4", приватної компанії з обмеженою відповідальністю "Мілфорд Інвестментс Лтд", треті особи: Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві, ОСОБА_12, ОСОБА_7, дочірнє підприємство з 100 % іноземною інвестицією "Д'Естате", ОСОБА_9, ОСОБА_10, про усунення перешкод у здійсненні права спільної власності, за касаційною скаргою Представництва "Джонс Іст 8" на заочне рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 02 березня 2011 року та ухвалу апеляційного суду м. Києва від 30 травня 2012 року,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою колегії суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 14 вересня 2012 року касаційну скаргу Представництва "Джонс Іст 8" відхилено, заочне рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 02 березня 2011 року та ухвалу апеляційного суду м. Києва від 30 травня 2012 року у справі залишено без змін.
Однак, при постановленні ухвали колегії суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 14 вересня 2012 року було допущено описку, а саме: помилково зазначено, що до касаційної скарги Представництва "Джонс Іст 8" через представника Пашковського Дмитра Володимировича приєдналися ОСОБА_12, ОСОБА_7, дочірнє підприємство з 100 % іноземною інвестицією "Д'Естате", в той час як вказані особи приєдналися до касаційної скарги Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Івана Франка, 4" та приватної компанії з обмеженою відповідальністю "Мілфорд Інвестментс Лтд".
Статтею 219 ЦПК України передбачено, що суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.
Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала.
За таких обставин допущена описка підлягає виправленню.
Керуючись ст. 219 ЦПК України, колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ
у х в а л и л а:
Виправити описку, допущену в ухвалі колегії суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 14 вересня 2012 року, зазначивши замість: "касаційна скарга Представництва "Джонс Іст 8", до якої через представника Пашковського Дмитра Володимировича приєдналися ОСОБА_12, ОСОБА_7, Дочірнє підприємство з 100 % іноземною інвестицією "Д'Естате" вірно "касаційна скарга Представництва "Джонс Іст 8".
Ухвала оскарженню не підлягає.
Колегія суддів: Л.М. Мазур А.В. Маляренко О.А. Матвєєва