Хмельницький міськрайонний суд
ВИРОК
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
11 листопада 2011 року
Справа №1-818/11
( Додатково див. ухвалу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ (rs25235680) ) ( Додатково див. ухвалу апеляційного суду Хмельницької області (rs22571713) )
Хмельницький міськрайонний суд в складі:
головуючого –судді Карплюка О.І.
при секретарях Борищук М.В.
Вакалюку Я.В. Данькова І.М.
з участю прокурора Мартинюк Н.Ю.
захисників ОСОБА_1
ОСОБА_2
розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Хмельницькому кримінальну справу про обвинувачення:
– ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м. Хмельницького, українця, громадянина України, із середньою освітою, неодруженого, до затримання непрацюючого, до затримання мешканця АДРЕСА_1, раніше судимого Хмельницьким міськрайонним судом 28 лютого 2011 року за ст. 186 ч. 2 КК України у виді позбавлення волі строком 4 роки, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування покарання з випробовуванням, встановивши йому іспитовий строк 2 роки,
за ст. 307 ч. 2 КК України;
– ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_2, уродженця с. Борбухи, Ярмолинецького району, Хмельницької області, українця, громадянина України, із середньою освітою, одруженого, працюючого складальником ТОВ "Літма", мешканця АДРЕСА_2, в силу ст. 89 КК України не судимого,
за ст. 307 ч. 2 КК України,
встановив:
ОСОБА_4 в серпні 2010 року, знаходячись біля лісосмуги, що в с. Борбухи Ярмолинецького району Хмельницької області, зірвав листя з двох дикоростучих кущів коноплі та переніс в будинок, який знаходиться на території тракторного парку цього ж села, де висушив, подрібнив та помістив у поліетиленовий пакет, після чого рейсовим автобусом сполученням Вербка-Мурована - Хмельницький перевіз до місця свого проживання: АДРЕСА_2, де зберігав з метою подальшого збуту.
Отримавши від останнього особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить 9,4 г, ОСОБА_3 25 лютого 2011 року близько 18 години за попередньою змовою з ОСОБА_4, знаходячись біля під’їзду будинку АДРЕСА_1, під час проведення працівниками міліції оперативної закупівлі наркотичних засобів збув за 80 грн. особі під вигаданими анкетними даними ОСОБА_5 особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить 2,14 г.
Також, 11 березня 2011 року близько 17 години ОСОБА_3 за попередньою змовою з ОСОБА_4, знаходячись в транспортному засобі марки "ВАЗ" біля тролейбусної зупинки "Паркова", що в м. Хмельницькому, під час проведення працівниками міліції оперативної закупівлі наркотичних засобів збув за 200 грн. особі під вигаданими анкетними даними ОСОБА_6 особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить 4,78 г. Після чого, з кишень куртки ОСОБА_3 працівниками міліції було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить відповідно 1,24 г та 0,26 г.
Крім того, цього ж дня близько 18 години 25 хвилин в під’їзді АДРЕСА_1 працівниками міліції було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить 0,71 г, і який ОСОБА_3 викинув при його затриманні.
Під час обшуку, проведеного 14 березня 2011 року на підставі постанови судді Хмельницького міськрайонного суду від 4 березня 2011 року, у ОСОБА_3 по місцю його проживання: АДРЕСА_1, працівниками міліції було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб –канабіс, маса якого в перерахунку на суху речовину становить 0,27 г.